Asafinnkardesii Momy01 valla o kadar haklısın ki bende takmıyordum takmam da burda beni uzun süre görmeyenler oyle söyleyince takıldım bi an hem bende kilo alma taraftarı değilim bebeğim iyi olsun da önemli olan o
Ozgu_momy Asafinnkardesii 7 kilo almışsınız gebe kaldığınız kilo da gayet ortalama zayıf kategorisinde değil boyunuz 180 üstü değilse , Fakat 2 ay çok uzun bir süre bunun cevabını buradan kimse bilemez bebeğiniz hareket ediyor mu bir tuhaflık var mı en iyi siz bilirsiniz .
asyahumam Asafinnkardesii devlete gidin mutlaka iki ay uzun bir süre bu haftalar için ben de bir ay gidememistim bayağı uzun geldi o süreç. Randevu bulamazsan acile git karnım ağrıyor sancım var falan diye nstye girer kalp atışını duyarsin
Sibel93 Bende 6 ayıma gireceğim 5 kilo aldım ama karnım çok çıkamadı herkes nasıl 6 olacak diyor ama hiç takmıyorum yeter ki sağlıklı olsun 💫🤪🥰 ilk zaman bnde senin gbi düşünüyordum ama şmdi hiç umrumda değil doktorum şükür sağlıklı demişti. Bence kontrolü uzatmayın bebekler haftalık haftalık gelişimi oluyor o yüzden iki ay uzun bir süre.
havva365 Asafinnkardesii merhabaalar bende 30 haftalık hamileyim banada her gören ne kadar zayıfsın kilo almamışsın falan diyor hemşire bile 🤦♀️ ama Allaha şükür bebeğimin gelişimi iyi demekki diyorum kendim almıyorum o alıyor diye düşünüyorum ama size tavsiyem en yakın zamanda doktora gidin çünkü bu aylar cok önemli suyunuz bebeğinizin kilosuna mutlaka baktırın
Curcu Esraali ben de bugün detaylı ultrasona girdilim suyun biraz fazla ailede şeker hastası var mı dedi. Teyzelerim ve dayılarımda şeker var yarın aç karna tahlil istedi. Şeker çıkarsa süreç nasıl olucak su azalıyor mu sonra bilginiz varsa paylaşır mısınız ilk hamileliğim pek fazla bilgim yok
Nzlozkn 2 ay çok fazla canım ben 25 haftalıgım doktor kontrolüne gittikten 1 hafta sonra anksiyetem başlıyor acaba iyi mi diye bu sefer en fazla 3 hafta dayanıp acile gidiyorum bir bahaneyle, ihmal etme Allah korusun
ozlmayktkrmm Nzlozkn 25.haftada hareketkeri hissedersiniz 1 hafta sınra neden dert ediyorsunuz ki iyidir sonuçta hareketini hissediyorsunuzdur :) benim doktorumda genelde 2.3 haftada çağırır , 28.haftadayım şuan
Ruyasusam Asafinnkardesii 36 haftalık hamileyim hala dışarıdan belli olmuyor hamile olduğum. Bebeğimin sağlığı cok şükür yerinde. Ama iki ay cok uzun bir süre kontrolleri aksatmamak lazım 🌺
Nzlozkn ozlmayktkrmm ediyordum daha sonra 1 hafta hiç hissetmedim doktora gittim doktor da 1 hafta uzun bir süre iyi ki gelmişsin dedi bir takım rahatsızlıklarım var da tansiyon seker gibi o sebeple kaygılanıyorum
ozlmayktkrmm Asafinnkardesii 2 aaydır gitmeden nasıl rahatsınız nasıl durdunuz , bebeklerin 25.haftdan sonra gelişimlerini takip açısından 3.4 haftada kontrol şart ona göre doktorlar müdahalede bulunuyor uyrıda bulunuyır yönlendiyorlar gelişim geriliği vs açısından
turkankrbyk Asafinnkardesii 3 hafta önce doktora gittim 64 kiloydum bebek 1980 grmdi. 3 hafta sonra tekrar gittim ben kilo almamışım ama bebek 900 gram almıştı yani hiç öyle dusunmeyin
Mavis_anne Asafinnkardesii kiloyla bir ilgisi yokki bebegin gelişiminin.38. Haftaligim daha yeni 55-56 kilo oldum baksan kimse demez bu kız doğuracak diye yada 9 aylık hamile diye.Git misler gibi doktora milletede aldırma her insanın bünyesi bir degil.
Emirinannesi34 Asafinnkardesii ben kilolu hamile kaldım ama şu an hamile kaldığım kilodan 2 kilo zayıfım bebekte 3 kilo olmuş. bu süreçte rahim gögüsler bebeğin suyu falan derken 6 7 kilo vermişsin en az dedi doktor. Bebeğe bi zararı olurmu dediğim hiç bir sıkıntı yok sen beslenmene dikkat et dedi. Etini sütünü sebzeni meyveni ye bebek gelişiyor dedi. Bir doktora görünün bizde gelişimde bir sıkıntı olmadı. Ama bazen bebeklerede gelişim durabiliyor. Riske atmayın 2 ay uzun bir zaman
gulayoz Asafinnkardesii bazı insanların iç karnı daha büyük olur dışardan bebek çok büyük görünmez belki öyle olabilir
sibelbulut Asafinnkardesii önemli olan kilo değil burda sizin gibi olanlar varsa aa tamam diyip doktora gitmemeye devam mı ediceksiniz anlamadım 2 ay çok uzun bir süre kontrole gitmelisiniz