Ntugba Samsunluanne canım bel ağrısını ihmal etme derim benimde bel ağrım vardı hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam öldüğünü öğrenip acil ameliyata alındım
1987gokce Nerminn Allah sağlıklı uzun güzel ömür versin, inşallah Güle oynaya evinize gidersiniz tez zamanda. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Oflugelin Nerminn Rabbim yavrunu sana bagislasin canim. Ben suan 21. Haftamdayim cok merak ediyorum asagi yukari buyuklugu neye benziyo bu haftalarda cvplarsan cok sevinirim😊
Nerminn Hhande yoktu cnm iik defa bu sabh agrıyla uyandım oda dogum oldu adet sancısı gibi belime karnıma rahime vuruyordu
terelelli81 Ntugba benim de belim kasiklarim hep cok agriyor yuruyemiyorum batiyo Resmen.plesenta asagida diye demisti Dr
Samsunluanne Ntugba ilkim sezeryan benim tedirgin oldum haftaya gidicektim kontrole erken gideyim ohalde
Ntugba terelelli81 ihmal etme canım doktoruna söyle benimde sadece bel ağrım vardı birde soğuk terliyordum doktora gidince 4 cm açılma olmuş acil ameliya aldilar
Mevasu Nerminn allah sifa versin canm...eabbim ssna bagislasin evladini... Daha once her hangi bir sikayrtin yokmuydu..birden bire ultrason muayesindr mi anladin....yoksa erken dogum riskin mi vardi
Ntugba Samsunluanne canım doktoruna yaz agrım var ama nasıl hissettiğini yaz ben regl olcakmisim gibi dedim hemen çağırdı ve gittim iyikide gitmişim görmeseydim belki doğmuştu bebegim
Lilium Nerminn canım korkma youtubeda bir vidyo izledim geçen bebiş 700 gr doğmuş 3 ay küvezde kalmış şimdi 2 yaşında bıcır bıcır :) seninki daha iyi durumda gözüküyor bebeğin seninle kalacak 💜
Marpling Nerminn allahım onu sizebagıslasın saglıkla en kısa zamanda kucagınıza alın dualarım sizlerle
Sevda2018 Nerminn canım işallah bebeğin cok saglikli ve iyi olur herşey yoluna girer en kısa zamanda bebeğine kacuşursun