Nerminn Bugun dogum yaptım 25 haftalık bebegim kuveze alındı cok gyzel bi duygu insallah rabbim ona uzun omurler verir benmle yasar 🙏🙏 dua edin kızlar bebgime
Nerminn Hhande bebegim asago tarfa iinmis kontrolde sabh dinlen dediler eve gttim kanamam basladı megersem minik.mucizem ayakları rahime kadar gelmis
Sevda2018 Tebrik ederim.. Öncelikle en kısa zamanda dilerim yanında olur bebeğin.. Erken doğum niye ve kac kilo doğdu.. Benimde eeken doğum riskim var ve cok korkuyorum
Nerminn Sevda2018 750 gram 31 cm boyu ile dogdu norml dogum yaptm bebgim ters donmus karın agrısıyla doktra gtmistim iyi dinlen duzelirsin dedi sonra eve gttim kanamam basladı acil doguma alındım
Gmz93 Rabbim tez zamanda yavruna kavusup evine gitmeyi nasip etsin insallah 🙏 sende bizlere dua et kolay dogumlar icin olur mu
Aleynaozkayaa Nerminn allah bagışlasın en kısa zamanda evinize dönün inşallah ❤️ Ama 25 hafta çok minik değilmi ya🤷🏻♀️ Mucize
Nerminn Bebegim ters donmus asagı tarftaymıs sabah ozele kontrole gtmistim bebegin kilosu 750 gram boyu 31 cm dedi dinlenmen gerekiyor dedi eve gttim kanamam basladı bidaha ozele gttim bana dogum yaklasmıs bebek asagı inmis iyice deyip devlete gonderdiler bebegmin ayakları megersem rahime kadar inmis hemn norml dogum yaptm kuveze aldılar minik mucizemi insallah en kısa zamanda kokusunu herseyini icime cekerim ihmal etmeyin kızlar hicbiseyinizi gerckten ne duygu hissetcegimi anlayamadım 🙏😔
Huris Nerminn allahım onu sana senide ona bağışlar inşallah canım sen kendinle mucizene bol bol dua et🤗
Mevasu Nerminn allah sifa versin canm...eabbim ssna bagislasin evladini... Daha once her hangi bir sikayrtin yokmuydu..birden bire ultrason muayesindr mi anladin....yoksa erken dogum riskin mi vardi
Sevda2018 Nerminn canım işallah bebeğin cok saglikli ve iyi olur herşey yoluna girer en kısa zamanda bebeğine kacuşursun