E-G-E Sevimlianne_adayi canım görünmüyor benimde ilk böyle idi bıraktım kenara iki saat gecti göründü fakat güvenmiyorum erken gebelik testi veya ovu varsa onları dene yarın
Sevimlianne_adayi E-G-E ovulasyon testim var ama olmazsam bir dahaki ay takip yapacağım o yüzden harcamıyorum 🤣🤣
E-G-E ozlmblm ama bekleyrn test 2 saat bekledi cıktı bende ondan cekindim acıkcası bakalım verecem kan testi iki güne hayırlısı olsun hepimiz için
ozlmblm Sevimlianne_adayi bazen bazı kadınlarda belirti olmuyormuş benim iki oğlum dada sadece ader gecikmesi ile öğrendim kimyasal da ne kadar belirti varsa hepsini gördüm 😄 şuan da bekliyorum
ozlmblm Sevimlianne_adayi ben bu ay olmazsa zaten ovulasyonu da bırakıcam hiç olsun diye denemicem 🤦♀️
E-G-E Sevimlianne_adayi aynen haklısın öyle yap canım herşeyin vardır vakti belki bizim içinde var vakit 🙂
E-G-E Rusnam seninde mi saatler sonra cıktı benim hiç saatlercede kalsa böyle olmadı daha önce fakat kafamı karıştıran cok erken cıkması imkansız 6 gün var adete
Sevimlianne_adayi ozlmblm aynen hayırlısı neyse o olsun ya artık boşverdim testleri de yap yap bıktım o derece geldim bu ay da olmazsa salcam bir daha