ozlmblm Nagihanada iki gündür de göğüslerimin üzerine yatamıyorum çok sızlıyor geçen ilişki esnasinda rahim sanki daralmıştı canım çok acıdı sonra kasık agrim oldu eşime dedim bırak yapma iyi degilum diye ilk defa böyle oldu ama
E-G-E ozlmblm sende tarih olarak aynısın anlamında dedim müjdeli haber alırız inşallah senden hepimizden 🙏🏻
E-G-E ozlmblm ozlmblm yap benim ovu testi belli belirsiz bende yapacam yarım saate ovu testi fakat gebelik testi 2 saat sonra silik cıktı yukarıda attım oda benim dengemi bozdu var mı yok mu akşım karıştı iyice beklemek cok yıpratıcı😒
ozlmblm E-G-E senin attigin fotoya girdim ama resim çıkmadı ondan göremedim ovulasyin için sıvı alımını falan kesmek lazım mi yoksa normal gebelik testi gibi herhangi bi saat yapsak olur mu
E-G-E ozlmblm yok sıvıyı 2 saat önceden kes sıkış biraz sonra yap gebelik testi ilk idrarla yapılıyor ama ovu 2 saat öncesi sıvı kesiliyor
E-G-E Sevimlianne_adayi canım görünmüyor benimde ilk böyle idi bıraktım kenara iki saat gecti göründü fakat güvenmiyorum erken gebelik testi veya ovu varsa onları dene yarın
ozlmblm Sevimlianne_adayi benim rahimi sanki dikmişler gibi çok acıdı 😂 kiz iki oğlan var bende ikiside normal doğum oldu ondan sonra hiç böyle acı hissetmedim