Betulll34 Merhaba Şuan 6+5 teyim ve neredeyse bir haftadır hiçbirşey yiyemiyorum. aç dolanıyorum çok halsiz kalıyorum ve yediğimide çıkarıyorum. Benim gibi olan varmı veya tavsiyesi. Doktorum prilam içebilirsin günde 2 kez dedi ama hiçbir etkisini göremedim. Fikir verin arkadaşlar ne yemek yapabiliyorum ne kendimi doyurabiliyorum.
Cansuada24 Betulll34 canım genelde kusmaya yesil elma tuzlu kraker diyolar ama bide baharatlı yemiceksın sanırım
2melekannesi_ Betulll34 prilamı günde 4 kereye kadar alabilirsiniz. Yemek olarak da haşlanmış patates, yoğurt, salatalık, ekmek, sade makarna yiyebildiğim şeylerdi az da olsa mideyi tok tutuyor enerji veriyor
Minnakkkk Betulll34 prilam herkese iyi geliyormus ama bana iyi gelmedi. Malasef cok ta Bi caresi yok bulantım oldugunda limon yiyordum Bi nebze bastırıyordu içimi Baska cozum yoktu benim için 24 hafta devam etti su an 37 deyim hala ara sra devam ediyor cok zor Allah yardımcınız olsun
bbbusrra-1 Betulll34 ben tam tamına 14 haftaya kadar resmen ölüyordum kusmaktan bulantıdan hayattam soğumuştum serumlarla besleniyordum iyi geliyordu bana ilaçlardanaa😔 şimdi daha iyiyim şükürler olsun iyiyim geçicek🙏🏻
Betulll34 Cansuada24 bir elma yiyebiliyorum sadece başka bişey yiyemiyorum hepsinden tiksiniyorum çubuk kraker bile değişik koyuyor sanki
Burccc Canım çok haklısın. Allah kolaylık versin. Bana su bile kokuyordu. 10 kilo verdim. Sarı leblebi biraz iyi geliyordu deneyebilirsin. 12. haftadan sonra azalarak geçiyor.
Betulll34 bbbusrra-1 bugün aldım serumu iyiki almışım mideme onun sayesinde birşeyler girdi gerçekten 🤷🏼♀️
Betulll34 Ece59 ozaman Allah yardımcımız olsun. Hastaneye gittim dün ciddi halsizliğim ve açlığım vardı mide bulantısıda cabası. Doktor muayene etti o sırada kalp atışını dinledik çok şükür. Sonrasında iki iğne bir serum verdi taktırdım en azında azda olsa bişey yiyip kendime geldim ve çok pişman oldum daha önce gitmediğim için aklında bulunsun çok bekleme ben bekledim 2 hafta sen beklemeden git yani
Betulll34 Silakymz prilam içmemi istemişti içtim bi etkisini görmedim diye bırakmıştım doktor devam etmemi istedi 2 içiyorum 3 e çıkardı bakalım etkisini görmezsem onu denerim canım çok sağol