SedaCanpolatakmak Eisrdn ay vallahi keyfim yerine geldi sayenizde. 2 saat önce ağlıyodum sinirimden halbuki. Allah razı olsun hepinizden 😄😄 Rahat rahat dinlene dinlene giderim, uzanırm da arada. Bişey olmaz Allahın iznyle 🙃
SedaCanpolatakmak MerveMustafaKaraku ahahha işte bu 😄 bende öyle düşündüm işte. Kendimi yiyeceğime evde bi başıma gider onun başının etini yerim 🤣🤣🤣🤣 Bişey olmayacak Allahn izniyle 🙃 Teşekkür ederim 💕
Zhrnc SedaCanpolatakmak 32deyim Ve şuan tatildeyim 8+5 olmak üzere totalde 13 saat yol geldim ama iki saatte bir 10dk mola verdim Hiçte skıntı yaşamadım Kapri giydim terlik giydim şişme vs olmadı Sadece araç sallandkca tuvalet ihtiyacım oldu :)
SedaCanpolatakmak eliferturk tamamdır. Bol mola, ara ara uzanarak dinlenme, ara ara yürüyüş tamamdır 😄 Yalnız var ya sivas’ı da hiç sevmem. Sivaslıym ama en son ilkokulda gitmiştim. Şimdi sırf hırsımdan gideceğim 😂 Sanırm hamilelik hormonları dedikleri bu 😂😂😂😂
SedaCanpolatakmak AysenurAydogdu temmam ☺️ kızlar sağolsunlar hepsi hemen hemen aynı şeyleri yazdılar 💕 Tüm cesaretimi toparlayp yarın cıkacagım yola 🙏🏼😄
SedaCanpolatakmak ilkgebelik aynen dimi çok doğru 💪🏼 Tamam yastık işi de bende ki zaten hamile olmadan önce de yolculuk yapacağım zaman yastık doldururdum aracı 😂😂 şimdide aynı devam 🙏🏼 teşekkür ederim tekrar ☺️☺️
Irmakgcgn SedaCanpolatakmak valla ben 32 de gittim 34 de dondum. Istanbul dan balikesir altinoluga gittik ozel aracimizlar. Arkaya kalin pike yorganlardan serdim yumusak oldu kafamada yastik aldim yatarak gittim. Giderken cok hafif ayaklarim şişti ama cok az. Donerkende yine ayni sekilde ama donerken haftam daha ilerledigi icin ve bebkte buyudugu icin vede biz cok mola vermeeigimiz icin daha sikintili oldu. Ayakalaarim ellerim sisti ama hemen ertwsi gun indi. Sadece midem cok kotu oldu. Eve geldigimizde gece bulantilarla uyandim kabus gibi oldu. Arabada yediklerimi sindirememistim. Sizde ayni sekilde gidrseniz eger dinlene dinlene yani molalarda yururseniz bide uzanma sansiniz olursa yolculukta sikinti olmuyor.
SedaCanpolatakmak Irmakgcgn olur inşallah ayarlarım ben aracın içini zaten ☺️ Dediklerinizi dikkate alacağım, çok teşekkür ederimmmm 💕🌸
Nulu SedaCanpolatakmak canım bizde Bayrama gitmiştik Sivas’a kendi arabamızla iki çocuk arkada ben önde 😂👍🏻 Mutlaka mola vermelisiniz bacakları armatüre koy olmadı arkaya geç uzan rahatına bak bir gece pansiyon otel gibi kalsanız çok daha iyi olur senin için biz bi Kapadokya yapmıştık geçerken bi gece kaldık otelde bana çok iyi geldi geze geze gelmiş olduk yavaş yavaş ve hiç yorulmadım diyebilirim çok şükür inşallah seninde öyle rahat geçer bol bol su iç her benzinlikte durduk nerdeyse ama olsun atıştırmalık al yanına meyve olur kiraz erik kayısı (sulanmayan sert meyveler en iyisi) az dozda kuruyemiş fındık fıstık mola verdiğinizde mutlaka çorba iç bağırsaklar düğümleniyor resmen bol su bol sulu yemekler ben o hatayı yaptım hiç sulu yemek yemedim sonra 2 hafta kabızlık çektim 😅 onun haricinde bol müzikli bol eğlenceli yolculuklar dilerim😊
SedaCanpolatakmak Nulu eğer kötü olursam bi yerde kalırız dedik bizde ama olmaz gibi inşallah. Dinlene dinlene gideriz 🙃 kesin türkü açacaklar yolculuk boyunca. Sivasa vardığımda gebelikten değil türkülerden derbeder olmam inşallah 🤣🤣🤣🤣🤣 teşekkür ederim yine de 💛😄
Nulu SedaCanpolatakmak hahaha 😂bizde aralara türkü yüklemiştik ama hiç dinlemedik bile daha çok popüler olanları açtık 👍🏻
SedaManavolu SedaCanpolatakmak aynı haftada bende sivasa gittim ama ucakla:) 32, haftaua kadar sıkıntı olmuyor. Ama siz arabayla gidecegnz icin ufak ufak bol molalarla rahat gider gelirsinz otobüse göre . İcinz rahat olsun😊Tabi doktorun onayı önemli
SedaCanpolatakmak SedaManavolu doktordan yana sıkıntımoz yok cok şükür, doktordan onay aldım. Sonra kızlardan aldım ve gidiyorum 😂😂 teşekkür ederimmm 🧡
Ececeyda SedaCanpolatakmak canım ben daha bugun dondum samsundan. İstanbuldan samsuna 8 bucuk saatte gittik kendi arabamızla 1 bucuk saatte bir mola verdik 5 dkka yürüdüm. Birde kücük yastık aldım yanıma koltugu olabildiğinde geri cekip ayaklarımı cama doğru uzattım altına da yastıgı koyunca miss gibi oldu😊 şükürler olsun çok iyi geçti. Normalde ayaklarım cok şişer ama gep yukarı uzattıgım için hiç bir sorun yaşamadım. Buarada 24 haftalığım