Yeppudaa Ozgepoyrazaden acilman varmı . inşallah cabuk ilerler canım . Bir anda bitsin gitsin .fazla acı çekmeden .aklım hep sende
ege_ayaz_mom Ozgepoyrazaden ahhhh rabbim yar ve yardimcin olsun canım benim sağlıkla al inşallah kucağına 🙏🙏
Ozgepoyrazaden Yeppudaa yok kuzu saat 12.00 de suniyi bağladılar açıklığım 4 cm olmuş ama bende yaprak kımıldamıyor yine. Umarım kısa sürer çok sıkıldım tek başıma burda .
Kvsraykt Ozgepoyrazaden Stresten de sancıyı geri gönderme olabiliyormuş yani rahat olun ve kafanızı bunlarla meşşgul etmeyin hayal kurun sadece biraz uyuyun
Ozgepoyrazaden Ys35 kız ne saniyesi 12 dk bir falan daha. Çok yavaş damla damla veriyorlar suniyi . Sabahın 9undan beri bu odada bi başımayım
Ys35 Ozgepoyrazaden biri sürekli var hiç gitmiyor demişti açılmaya göre süresini kısaltırlar belki inş hızlı ilerler
Ozgepoyrazaden Ys35 hala bekliyorum inanır mısınız saat 17.00 oldu . 5 saat oldu takılalı suni yok hala bişey .
Ozgepoyrazaden Ys35 gerizekalılar serumun ayarını çok az açmışlar 6 saattir burda boş yere bekliyormuşum . Açılma falan yok daha anca şimdi başladı sancılar . Hala 4 cm
Ozgepoyrazaden Ozgesapmaz evet ayaktayken daha az hissediliyor gibi , oturur ya da yatarken bayağı zor oluyor . Sancılarım tavan yaptı nst de benimde kasılmalarım devam ediyor ama öyle yerden yere vurmuyor 😕