Alize1 Sevimp şuan 34 +3 deyiz 36. Haftada gidicem. Önceki doğumum sezeryan olduğu için 36. Haftada karar veririz güne dedi doktorum 37 de veya 38 de olucak Insallh bakali m şimdilik 3 hafta gibi bi süre var
Pirincveannesi Sevimp bizdede 22 ilr 30 arasında dedi 46 gn kaldı 30u için ama bakalım gerçi bu sıcaklar yüzünden erken doğurmazsak iyidir 😂
Happyturuncu Sevimp en geç 02.08 alırım dedi ama biz 30.07 olarak bekliyoruz :) ya 30.07 ya 02.08 demişti :)
AylinCk Uygulamaya göre 27 Ağustos ama sezeryan olacağı için 19 Ağustos dedi doktorumuz kızıma kavuşacağım günü bekliyorum hazırlıklarım tamam 😍😍geriye sadece günlerin geçmesi kalıyor
Baharrr90 Doktorumuz 13 avustos dedi ama kızım ne zaman gelir bilemeyiz tabi normal düşündüğümüz için bı aksilik olmazsa
Mltmtb Kv- benim de sezaryen 15 agustos olucak sanirim 13,15 arasi ama ne kadar icerde kalirsa o kadar iyi dedi.
Seminn Sevimp son 23 gün uygulamaya göre🥴 cuma sadece nst ye giricem bayram biter bitmez çatı muayenesine gircem😬zaman yaklaştıkça çok korkuyorum hergün rüyamda doğum görüyorum iç çamaşırımı kontrol ediyorum sürekli bişey varmı diye 😅ayaklar fena şiş içim yanıyor midem yanıyor dişim ağrıyor…. Daha nicesi 😅😅😅
Sevimp Seminn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Son günler daha çok sisiyormusuz ayaklarım patlayacak gibii bende baş ağrısı çekiyorum 😢
_Elifffffff_ Sevimp ağustos 12 görünüyor ama erken doğum riskim var geri sayıma 28 gün var diyor uygulamaya göre 🤰
Sevimp Huzurmelegim_28 Az kalmış kucağımıza aldığımız zaman da ne çabuk geçti diyicez 🥰 sağlıkla gelsin inşallah bebiş🤲
Havva_Altun Mltmtb Allahım kolay Doğum yapmayı nasip etsin herkese 26 sında gitçem hastaneye randevum var benim Doğumun nasıl olacağı belli olur ozaman 🙏💙
babymik bende öyle kızlar sıcaklar kilolar zorluyo ayakların için yanması kasık ağrısı yaşıyomusunuz sizde adet sancısı gibi ara ara uygulamaya göre ağustos 12 ama Allah bilir tabiki allah hepimizin bebişlere sağlık versin hayırlı doğumlar
Sevimp babymik Yalancı sancılar gelip gidiyor tabii ben rahim ağrısı çok çekiyorum yurutmuyor bile şişlikler zaten inmiyor sıcak bı yandan 😂