Sevimp Seminn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 Son günler daha çok sisiyormusuz ayaklarım patlayacak gibii bende baş ağrısı çekiyorum 😢
Seminn Sevimp amin canım inşallah hepimiz 🤗🤗evet sürekli şiş ayakta durunca daha çok şişiyor 🤦♀️🤦♀️
Sevimp Huzurmelegim_28 Az kalmış kucağımıza aldığımız zaman da ne çabuk geçti diyicez 🥰 sağlıkla gelsin inşallah bebiş🤲
Sevimp babymik Yalancı sancılar gelip gidiyor tabii ben rahim ağrısı çok çekiyorum yurutmuyor bile şişlikler zaten inmiyor sıcak bı yandan 😂
Buseninannesi_21 Sevimp Ben normal istediğim için belli olmaz ne zaman geleceği 37de çati muayenem var şu an 34+4 bizim ki de 1 ile 22 arasi gelebilir. 😊
Sevimp Buseninannesi_21 Çatı muayenesi beni çok ürkütuyor yaa bişi demedi bana doktorum amaa hiç yaptirmak istemiyorum 😂
Sevimp MehmetBarlasinAnnesi Erkekler 40 haftayı doldurur derler ama bende içime doguyor 40i görmem gibi 😂
MehmetBarlasinAnnesi Sevimp aynen normalde öyle derler ama çok gördüm erken gelen erkek bebek bizimki de mideye fln baskı yapmayı bıraktı yavaş yavaş iniyor asagiya diyorum oğlum az daha sabret en azından bi ağustos görelim diye bakalım nasip artık 😀
Buseninannesi_21 Sevimp Valla bende korkuyorum biraz ama mecbur çünkü normal istiyorum. 😊 siz sezaryen istiyorsunuz sanirim?
Ceri5 Uygulamaya göre son 30 gün, bi yandan hemen gelsin istiyorum bi yandan büyüyebileceği kadar büyüsün içimde istiyorum 😝 bi yandan gelsin sarılayım istiyorum bi yandan hamileliğede alıştım 🤰 😂
Sevimp Ceri5 Ah bizim bu karmaşık hallerimiz nolcak 🤣 Bende biran önce gelsin öyle onu izliyim kokluyum istiyorum sonra bı uyku geliyor az daha dursun diyorum 🤣🥰
Sevimp MehmetBarlasinAnnesi Hayırlısı olsun inşallah doktorum erken gelme ihtimali olmazsa dedi tam benim doğum zamanı izine ayriliyor 28ne kadar uzatirim dedi bakalım ne kadar sabredecez biz🤣