Sevcan34 mertinannesi1 aynısı dün bende oldu dün gittim aşırı karnımın içinde ekasıklarımda agrı hissettim ve dinlenmekle geçmedi kımıldayamadım hiç gittim sancım çıktı baya ve açılma oluşmuş 32 olduk korkuyorum durur mu 34 35 görürmüyüz bizde ya bi gece kaldım bugün çıktım inş bidaha olmaz yarın aynısını yasarım diye çok korkuyorum 😭
mertinannesi1 Sevcan34 ciğer geliştirici vurdular mı. Benım hastanede yattıgım gece nst de sancım cıkmadı bı daha sabaha kadar 3-4 kez taktılar ama hıc cıkmadı. Eğer sancı cıksaydı bi de bunu önlemek için bi ilaç vuracakmış ama ona gerek kalmadı demişti doktorum. Cok şükür sonrakı kontrollerde de sancım hıc olmadı. Sizin nasıldı gece nstler
Sevcan34 mertinannesi1 27 haftamda da baskı vardı erken risk olduğu icin dört doz vurmuşlardı ciğer geliştirici geçen akşam yatırdıklarında da açılmam ve sancılarım olduğu icin bi dört doz daha vuruldum 32 haftadayız inş 2 3 hafta durur😭 çıktım hastaneden sancılarım durdu serumlarla ama her an yine okur diye korkuyorum😭
Pirincveannesi mertinannesi1 32 haftamda kontrole gittiğimde nst ye sokmadılar bi muayene edelim duruma göre dediler çok sık oluyo sertleşmem bunun yanındada bebiş kendini sağa yada sola yaslıyo bildiğin yamuk karınlı oluyorum ozamanda bi sertleşme oluyo tabi
mertinannesi1 Pirincveannesi 32. Haftada başlatmıştı benim doktorum nst cekmeye. Ama siz şuan gitseniz nst bağlatmak istiyorum diye yine çekerler. Ben dün gece cok basım agrımıstı tedirgin oldum uzun süre gecmedi tansıyonuma baktırdım bi de nst istiyorum dedim hemen bagladılar. Varsa bi şüphe gidip bağlatabilirsiniz
Pirincveannesi mertinannesi1 anladım çok teşekkğr ederim öylr yapayım ozaman brnde zaten bayran dokayısıyla randevuyu 6 ağustosa verdi yekrar teşekkğr ederim 🙏
Aygulmom Eliff-1 33 haftalık hamileyim geçen hafta hastanede yattım ağrım vardı ntsye bağladılar sancım çıktı. Ciğer geliştirici oldum. Bugün kontrolum vardı gayet iyisin dedi sancımda çıkmadı.
Llalolalaooooo Eliff-1 ewet başı aşagıda ve arada baskı yapıyor kasılmam oluyor .. sizde durumlar nasıl
nzlm45 Llalolalaooooo haftamız neredeyse aynı başı aşağıda olduğu için dakikada bir wc deyim bmde mesaneye bastrmasını hissediyorum resmen
mertinannesi1 Sevcan34 bu süreçte dinlenin yormayın kendınızı bi yakınınız gelse cok güzel olur. Size yardımcı olsunlar. Sakının kendinizi. İnşallah bi kaç hafta daha durur 🙏🏼 Sağlıkla zamanında gelsin inşallah. Şuan kaç kilo
Sevcan34 mertinannesi1 kalmıyorum sadece tuvalet vs su içmek icin kalkıyorum anneme gidicem hiç bi iş yapmıyorum inş rabbim sağ sağlam gününde kucağıma almayı nasip ederi 😭 1900 dedi kilosunu 🥺
Ozgesapmaz Kvsraykt 31 deyim bende. Şeyimin üstünde kemiklerim çok ağrıyor. Ve hafta da 1 yalancı sancılarım oluyor normal mi değil mi anlamadım erken gibi geliyor bana
Ballilokumum Bende 31 haftamdayimm karnim cok sertlesiyor tas gibi oluyor doktorum doluymus mecbur bayram sonrasina kaldim ama oyld agrim falan yok 28+6 da gitmistimm bi sknti yoktu hersey guzl demisti cok korluyorum acaba erken mi dogurcam diye
Mehdisram 33+6 yız bugün kontrolüm vardı hiç daha nstye girmedim ağırlarım normal bel ağrısı bacak filan hamilelik sıkıntıları onlar var yalancı sancı hiç yaşamadım daha 2. Ye hamileyim bu arada , kilosu 2 kilo dedi doktor
Pskmrv Bende 30+4 ama 2 hafta önden gidiyor demişti 28 de gitmiştim bugün belim ağrıdı korktum karnım da arada sert oluyordu ama sancı tarzı hiç hissetmedim inşallh değildir