Ervaceylin beybisi26 Daha varmış şimdiden sezeryan tarihini verdimi doktorunuz bende bayramdan sonra kontrole gidicem 33 haftalık olucam o zaman bende sezeryan tarihini almak istiyorum
Mom8237 Happyasya 32+0 ağustos sonu eylül başı gibi görünüyor çatı muayenenden sonra sezeryansa daha erken bile olabilir dedi
Gonul_enes Happyasya benimde 16 eylul gozukuyor ama 6 eylulde yapariz dedi sezeryani doktorum tabi durursa…cumki benim 2 bebem erkenciydi
Happyasya Gonul_enes vala bende 37 de falan gelsin istiyorum hamileliğim çok sıkıntılı geçti daha bekleyecek sabrım kalmadı🤦♀️Tamam çok güzel bir olay hamile olmak ama böyle sıkıntılarla dolu olunca yavruma biran önce kavuşayım istiyorum🙏
Ervaceylin Happyasya al benden de okadar bu üçüncü hamileliğim diğerlerinde hiç biseyim yoktu bunda ne ararsan var bayilmadan bir haftam geçmiyor 🤦🏻♀️
mhlady_2021 Happyasya bende aslan burcunu sevmiyorum. Ağustos’ta doğrsa aslan olcak. Eylülde doğarsa başak olur. Başak burcu temiz titiz düzenlidir. O yüzden eylülde olsun istiyorum 😂