Mom06226 yatmadan hemen önce içiyorum 2 tane. Doktorum sabah açlarına 1 yatmadan önce 1 yazmıştı ama kusmaya devam ettim ve 10. Haftamda hastaneye yatışım yapılmıştı. Sonrasında gece 2 tane içtim ve hala kullanıyorum doğuma kadar da gidecek gibi duruyor. Sabah kusmaya başladığımda keser belki diye attığım da olmuştu gebeliğimin başında ama o ilaç öyle bir ilaç değil. Ağrı kesiciler gibi hemen etki etmiyor. Etki etmesi çok uzun zaman alıyor o yüzden de gece yatmadan önce almanız gerekiyor

Minnak-kalbim inşallah öldüm artık kusmaktan canım çıktı 2 aydır🤦🏼‍♀️ Aç karnına mı tok karnına mı kullanayım hapı gece

Mom06226 gece yatarken iç sıkıntı olmuyor ben tokta olsam yatarken içiyorum ertesi geceye kadar iyi geliyor çok bulantim vardı nerdeyse 8 aylık oldum hala devam bu ilaca

Aysenurctn32 zofer kullanıyordum normalde bugün bitti inanılmaz etkili bir ilaç cok faydası oluyordu bana ama çok pahalı 145₺ içinde sadece 10 tane var prilamı 25₺ ye 2 kutu aldım bugün inşallah faydası olur yoksa tekrar zoferi alacağım başka türlü geçmiyor 10 haftalık oldum bugün geçmiyor iki aydır ne cekiyorum kusa kusa hal oldum 😟

Mom06226 canım bende aynı dertten muzdaripim ve sabah aç karnına içersen etki görmez gün içinde de bulanmaya devam edersin çünkü etkisini geç gösteriyor akşam yatmadan önce iç ve yat ben akşam yatmadan önce iki tane içip yatıyordum şimdi 1 tane yeterli geliyor sen akşam yatacağın zaman 2 tane iç ve yat sabaha o kadar rahat olacaksın ki anlatamam ☺️☺️ Rabbim yardımcın olsun bu arada seni çok çok iyi anlıyorum ve buraya bulantım çok fazla diye yazanlara hep prilamı öneriyorum gerçekten çok etkili bir hap ☺️

Mom06226 Doktorum fark etmez dedi ben uyumadan önce çok bişey yemiyorum zaten ilacı içip yatıyorum

Mom06226 çok aç olmasamda fark etmiyor çünkü gece yatarken hamilelikte ister istemez çok aç kalamıyor insan

Mom06226 yok bisey olmaz ben yatmadan aliyordum bisey olmuyordu bazen ustune yemek yedigim bile oluyordu dene bakalim

Mom06226 Aç tok aslında çok farketmiyor ama prilam gerçekten efsane bi ilaç benimde her iki gebeliğimde de aşırı bulantım mide ağrılarım kramplarım yanmalarım oluyordu hepsini aynı anda yaşamak birde zulüm gibi oluyo insana🥴 bana doktorum günde 4 taneye kadar içebileceğimi söylemişti sabah 1 öğlen 1 gece yatarken de 2 tane içebileceğimi söylemişti gebelere özel olduğu için zararsız olduğunu söylemişti benimde şikayetlerm aşırı olduğu için öyle yaptım anca rahatlıyordum gerçekten ilk kullanmaya başladığımda 1.5 ay boyunca bu şekilde günde 4 tane içiyordum gerçekten anca faydasını görüyordum tek yan etkisi aşırı uyku hali yapıyor çok içince 🤭 sonra sonra şikayetlerm azaltıkça 3 e 2 ye düşürmüştüm sonralarında tek dozla geçirmiştim sende doktorunla konuş tekrardan olmadı bu şekilde yapabilirsin🌸💁🏻‍♀️

Mom06226 bana aç tok birsey dememişti gece yatmadan bi bardak soguk süt içiyordum 2-3 ceviz içi yiyordum gece açlıktan uyanmiyim diye sonra ilacı içip uyuyordum canım