Annesininbitanesi1 Amineninannesiii bende ilk günden hep erkek hissettim oğlum olucak inşallah yeni öğrendik 🥰🙏
Amineninannesiii Biranne2meyve ben henüz bişey görmedim valla ama altın bilezik ceviz falan gördüm bizimkiler hep erkek evlat olduğunu söylüyorlar
Lulemom Amineninannesiii bana doktor erkeğe benziyor dedi. Doktora bile hayır kız olucak ben kız hissediyorum dedim. Benle dalga geçti öyle olmuyo o işler diye 🤣 2 hafta sonra kesin kız dedi 🤣
Semy Amineninannesiii ben rüyamda gördüm cokta güzel bir rüyaydı. Uyanır uyanmaz ilk işim test yapmak oldu. Rüyamın anlamı erkek evlattı. O yüzden bu kadar emindim belki de. Allah gönlünüze göre versin 🌸
Ahsenleyl Amineninannesiii ben de hissetmiştim ☺️Hatta doktor cinsiyeti söylediğinde biliyordum dedim😍
hepoyleolurzaten Amineninannesiii çevremde herkes ama herkes kız demişti bana bende erkek diyordum öyle de hissediyordum. Oğlum olacak 🥰☺💙
Nihal42- Amineninannesiii hep kızım olsun istedim ama içimden oğlum olacağı geçiyordu. Oğlum olacak.☺️
Ouzc Amineninannesiii başta hicbi şey hissetmiyordum 11. Haftadan sonra hep kız geçti içimden. Cinsiyet partisine bile pembe oje sürüp gittim şuan kızımı bekliyorum❤️