Amineninannesiii Kızlar cinsiyetimiz belli değil henüz yeni 11+4 haftalığız ama başından beri cinsiyet olarak birşey hissediyorum sizce gerçekten anneler hisseder mi ?😍 veya hissettiğiniz oldu mu
Biranne2meyve Amineninannesiii bazen olmuyo sanırım ilkinde kızım olacak dedim hep kızım oldu şimdi yine kız dedim ama erkekmiş 😅
Seuety Amineninannesiii valla ben hissetmiştim hamile kaldığım günden itibaren kız dedim kızım oldu☺️
Biranne2meyve Amineninannesiii Allah önce sağlıklı sonra gönlünüze göre versin inşallah 🥰 mesela ilkinde rüyamda erkek gördüm kız oldu bunda kız gördüm erkek oldu belki rüyanda görürsen aklında olsun
Meleekdincc Amineninannesiii en başından beri hep kız hisettim herkes erkek dedi ama anneler hissedermis derler sanırım doğru kızım olucak Allah izin verirse 🥰
Semy Amineninannesiii ben hamile kaldığım gün erkek ben biliyorum dedim. Hiçte merakla gitmiyordum doktora o kadar emindim ki. Ve 12+4 te öğrendim erkekmiş 💙
Amineninannesiii Semy bende erkeğe o kadar odaklanmışım ki o şekilde hissetmişim ki herşeyi erkeğe göre bakıp beğeniyorum
Amineninannesiii Biranne2meyve ben henüz bişey görmedim valla ama altın bilezik ceviz falan gördüm bizimkiler hep erkek evlat olduğunu söylüyorlar
Hafizeplt Amineninannesiii ben hep kız olduğunu düşündüm hatta rüyamda sürekli kız gördüm ve kızım olcak🥰
rosatue Amineninannesiii ben hissettim. Enfeksiyon testlerimde şaibe vardı sonra hatalı olduğu anlaşıldı zor bir süreçti. Güçlü minik bir kız hissettim öğrendiğim andan itibaren. Sonra 15. Haftada kız olduğunu söyledi doktorumuz 🌸
Clementinee Ben daha 7 haftalığım ama en başından beri hep kız hissettim hatta rüyamda gördümmm 😇🥰 Sağlık en önemlisi hayırlısıyla sağlıkla gelsin İnşallah
Semy Amineninannesiii ben rüyamda gördüm cokta güzel bir rüyaydı. Uyanır uyanmaz ilk işim test yapmak oldu. Rüyamın anlamı erkek evlattı. O yüzden bu kadar emindim belki de. Allah gönlünüze göre versin 🌸