Anne3 Kızlar halıyı kaldırmadan sildirme işlemi yapabiliyor muyum ? Ev çok toz oluyor da halılarda ağır kaldıramıyorum. Yani halının üstünden geçip silebilir ama benim halılarda tüy çok
Anne3 dygumrt bence kullanın laminat patkelerde çok güzel işe yarıyor 2 günde bir sildireceğim ama halı olayına çözüm bulmam gerek paspasıda sabunla yıkıyorum çıkan kire inanamazsın
fenperest Anne3 halinin ustunu de siliyor. Haritada secebilirsin diyolar. Fakat haritada halinin oldugu alan belirli degil. Bu yuzden ben yeni urun alacaklara mopsuz olanlari tavsiye ediyorum.
Anne3 Birpapatya4 yok halılardan değilde süpürgenin paspas kısmında toz birikmesi veya tüy birikmesi olmuyor mu
Anne3 Ccff3435 işte onu ayarlayamıyorum koltuk kısmında falan nokto plarak görüyorum haritada ama halıda bir belirti olmuyor
Birpapatya4 Anne3 yok hayır toz olsa da bitince yıkıyorum zaten elle sildiğim kdar güzel silmiyor o yüzden ara da bi elimle siliyorum yerleri
Lulemom Bende kullanıyorum. Paspas ayarındayken halının üstüne de çıkar ve orayı da siler. Ben bi kaç öyle yaptım ama halının yönüne uymuyodu. Tersi yönüne denk geliyordu. Sonra halının olduğu yeri sanal duvar olarak işaretlemeye başladım.
fenperest Birpapatya4 ben gecen yil aldim. Ben aldigimda aralarinda bin tl gibi bir fark vardi. Ama ayni fiyatsa, moplu olan mantikli elbette