Birgul Borulce bu platformda da annelerimiz istediği postu açıp bilgi almakta özgürdür. Sizin gibi linçleme, muhalefet yorum yapanlara da izin vermiyoruz. Bu tarz yorum yapmaya tartışmaya sebebiyet vermeye devam ettiğiniz takdirde forum kullanımınız engellenecektir.
Gulcingezer Birgul hay caninizi yerim ya her anne burda birbirinden tecrubelerinden faydalaniyo soruyo rahatliyo ben anlamiyorum insanlarin kotu niyetini
Gulcingezer Birgul ben bu platformu kiza suredir kullaniyorm ama hep yararli seyler sorup guzel sohbet etmeye gayret gosteriyorum hepimiz anne ve anne adayiyiz🙏🏻
omrsv Gulcingezer kokoreç , etli çiğ köfte, sucuk, salam, sosis, midye, ilk aylarda maydonoz, bitki çayları, kola, fanta gibi katkı içeren içecekler, içerisinde çiğ yumurta bulunan mayonez yenmemeli. yumurta ve et ürünleri tam pişmiş olarak tüketilmeli.
Kubbbraa Gulcingezer canımın çektiği ne varsa zararlıları da daha az tükettim yemesem cidden uyuyamıyorum rüyama giriyo yiyene kadar🤤😂😂
Mgokkilicc Gulcingezer rica ederim Google da falan bazı yerlerde çiğ eti çıplak elle bile ellemeyin diye yazıyor bunu ben yapmadım fakat okumuştum bunuda söyliyim 🤗
Civcivim000 Gulcingezer bildiğim kadarıyla elinizde yara kesik vs bişey varsa çiğ etten o açık yaradan mikrop bulaşma ihtimali var o şekilde okumuştum genelde riske atmamak için eldiven kullanın diyorlar
Mgokkilicc Gulcingezer çiğ etten anneye bulaşan bir virüs var o yüzden ama eti.dogradiktan sonra ağzına goturmezsen bir sorun olmaz bence ben kullanmadım eldiven falan 🤗
Civcivim000 Ay ben şuan 6 haftalık hamileyim 4 5 haftalıkken kokoreç yedim inşallah sıkıntı olmaz😄ama sokaktan vs değil temiz olduğuna güvendiğim bildiğim daha öncesinde de çok fazla gidip yediğimiz bi yer normalde de çok pişmiş ve yağsız isterim yine o şekilde yedim umarım bi sıkıntı yaşamam😬
Gulcingezer Civcivim000 bi kere yedigin icin bisey olmaz canim bende hamile oldugumu bilmeden bi hafta once midye yedim 20 tane 🙈 benimde 3 hafta 4 gunluk su an
Sena1208 Drf kirazın kan sulandırıcı etkisi olduğu için doğuma yakınsanız tüketmeyin doğumda kanama riskini arttırıyor.
Civcivim000 Gulcingezer oyy minicik daha siz de erken öğrenenlerdensiniz ben gibi😄Allah sabır versin erken öğrenince zaman hiç geçmiyor😄inşallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize hepimiz🤲
Gulcingezer Civcivim000 evet canim cookkkk erken hemde daha regl 6 gun kala ogrendim ben icime dogru bi test yaptim silik ckti basladi ordan hikayem amin amin ins 🙏🏻🙏🏻