Nurklc38 Bademcim Ayenn 12′in görünümü daha güzel 😂 hahaha evet canım çok pahalı 16 milyara aldım işte iphonenin her teli çok pahalı
Bademcim Melos12 Bütün cazibeni kullan ve 12 yi al eşinden 🤪 12 Cok iyi de iste biraz pahalı sanki ya
Melos12 Bademcim kız yok onunkini napam yenisini aldırıcam al dersem direk alırda Naz yapıyorum şuan 😆 çok istediğim belli olmasın 😆😆😆
psychologist Bademcim ben kullanıyorum çok memnunum tavsiyem en az 128gb Alman.benim için en önemli şey kamera ve on numara çekiyor ama Eğer durumun varsa direkt 12 al o çok daha güzel eşimde var vermiyor bana 😂
Bademcim psychologist 12 yi belki zorlarim ama o kadar vermek istemiyorum su an ama hafızayi 64 düşünüyordum ne gibi sıkıntısı oluyor mesela
psychologist Bademcim çok çabuk doluyor , eğer benim gibi foto video çekmeyi seviyorsanız yetmez. Telde 10bin falan foto resim oluyor benim
Nurklc38 Bademcim inanır mısın cam jelatin bile yok telefonum da sakınmıyorum çok sakınırsam birşey olur aslında 😂 gelişi güzel kullanıyorum öyle fazla dikkat edersem kırılır 😂 bunlar da garanti özelliği çok güzel birşey oldunda hemen sıfırı geliyor canım
Drf Bademcim pro yu bilmiyorum ki🤭 diğer markalarla karşılaştırınca fiyat performans olarak dedim yoksa güzel
Baharimmmmm06 Bademcim evet 11 pro max kullaniyorum bu telefon kamerasiyla meshur zaten gayet de guzel resimler cikiyor ortaya.
ikizannesi24 Bademcim bende 11 kullanıyorum gayet memnunum şarjı da iyi gidiyor baya bundan önce 8 plus vardı bende de sattım bunu aldım çok bir fark yok ama ıphone modellerinin hemen hemen hepsinde aynı zaten kamerası biraz daha iyi bunun ☺️
sunax Bademcim merhaba canım ben ortalama 1 yıldır 11 kullanıyorum çok çok memnunum kesinlikle tavsiye ediyorum
Baharimmmmm06 Nurklc38 ayy 12 bende istiyorum kasasi cok hos bakalim simdi bebis de geliyor gereksiz masraf yapmim diyorum elimde 11 pro max la idare edim artik🙂
Bademcim Baharimmmmm06 11 pro max nasil? Acaba 11 ile kamerasi arasinda fark var mıdır ya cok kararsız kaldım
Nurklc38 Baharimmmmm06 herşeyi aynı sadece kamera bakımından daha güzel çekiyor ve daha canlı 😂 en iyisi bende istemiyordum 11i çok severek kullanıyordum da eşim almış o yüzden değiştirdim
icedearth Bademcim ben neredeyse iki senedir kullanıyorum 11 çok memnunum eşimin xsmax mesela ondan daha rahat kullanımı bunun
Semiha_ Bademcim şarjda iken oynamazsanız yada şarj dolmadan çıkarmazsanız herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız biz eşimle beraber aldık hala pil ömrü % 100 kullanma şeklinize bağlı yani canım ☺️
Bademcim gulsah_2013 ben de 8 plusta 64 kullaniyordum hic sorun yaşamadım ama model yükseldikçe degisir mi bilemedim