akdmr12 36+3 haftalık hamileyim ama bebeğim 41 haftalık olmuş iri bir bebek kilosu şuan 3800ye yakın dedi eger bayramda sancın başlamazsa bayram sonrası sezeryan olucaksın dedi. Bebeği bu şekilde olmuş yada doğucak olan varmı bir sorun yaşadınızmı
Eymen-ss akdmr12 Benim ilk oğlum 34. Hafta da 3500 dü doktorum hiç böyle birşey dememisti bana sonuçta ilk bebek haftanizi neden beklemiyorsunuz illa normal mi istiyorsunuz o yüzden mi anlamadım
2bebek3gebelik akdmr12 evet canım 8sene önce aynılarını söylediler hep sonuç 3470 doğdu şaka gibi. Doktor da kendini haklı çıkarmak için bende bu kadar yanılma payı beklemiyordum dedi. İyi ki dinlemeyip normal doğumda ısrarcı olmuşsun dedi hatta. Ben kafasının büyüklüğündn dolayı fazla kesildim yırtıldım ama istediğim normal doğumdu başardım elhamdülillah
BurcuArslan ozlemsatilmaz benim 2. Oğlum 35i doldurmamıştım 3kilo 200 doğdu bi problem yaşamadık erken sezaryen oldu çok hareketliydi sezaryen girmezsen yolda suyunu patlatır demişti doktorum
akdmr12 Eymen-ss illa normal istemiyorum ama haftamı tamamlarsam 4kiloyu geçkin olabilirdedi bebek içinde sıkıntı olabilir dedi
akdmr12 2bebek3gebelik ahh inşallah sağlıklı gelsinde tek ben sezeyandan korkuyorum kilom var biraz geç iyileşir yada zorlaşırsa diye normal istiyorum ama kısmetimizde ne varsa hyrlsıı o olsun
akdmr12 Gururunannesi ahh tabiki kurtulmak istiyorum hem sıcak hemde agırlaştım hareketlerim kısıtlanıyor rabbim hayrlsını versin inşallah
Eymen-ss akdmr12 Valla bilemedim tercih sizin ve doktorunuzun tabiki ama ben beklemenizi tavsiye ederim karnınızda gelişmesi daha önemli bebek için 🤗 benim oğlum 40. Haftada 4500 doğdu hiç bir sıkıntısı olmadi şükür 🤲 ama sizin kararınız tabiki 🤗
Zeyneplena34 Eymen-ss Ay içim rahatladi benim de 37+6 da 4020 gr dedi doktor. Normal mi doğumunuz oldu acaba
Bulutsevdasi akdmr12 bende seninle aynı durumdayım. 36+2 de 3200 dedi doktor . Eğer kilo artışı devam ederse bayramdan sonra sezeryan olma durumum varmış. Dün nisan geldi. İnşallah bu haftalarda doğar diye dua ediyorum.
Buseylul Arkadasim 43oo ile 4o. Haftada normal dogum yapti. 5 cm dikişi var suan ama hic sorunsuz dogum yapti