Kızlar bugun randevum vardı hep gittiğim hastane değil sıra bir tek buraya buldum Haydarpaşa numune hastanesine gittim neyse hastane mesafesi 50 dakika trafiğe göre 1 saat sürüyor. Gerçekten gittiğim otobüs aralıklı geçiyor tamam belki bende geç çıktım ama neyse trafik falan derken 10-15 dakika muayeneme geç kaldım. Randevum 11.50 deydi 12.05 de sekreterden muayene barkodumu almıştım ama 12 de öğlen arasına giriyorlarmış. Oda boştu yangın merdiveninde bir kaç kişi vardı sanırım stjarlerdi tam bilmiyorum. Sordum randevuya şu kadar geç kaldım Murat beye randevumdu dedim almaz dediler. Ben yinede hasta kayıttaki sekretere sordum alır dedi tamam dedim bekliyeyim. Öğlen arasının bitmesine yakın odasına bir bayan girdi kapıyı tıkladım ben öğrenciyim dedi ravdevuyla ilgili bir şey soracaktm dedim ona da aynısını sordum alır ama biraz bekletir dedi tamam dedim alsın da beklerim yeter ki. Öğlen arası bitti 10 dakika falan geçti muayaneye birisi geldi o sıra sanırım eğitim ve araştırma hastanesi olduğu için stajer doktordu ona anlattım almaz Murat hoca sanmam dedi bir sor istersen dedi nerde dedm bak şu telefonla konuşan dedi tamam dedim sorayım yangın merdivenine ilerliyordu telefonu kapatmıştı hatta sigara içen bir bayan daha vardı o sıra orda hemşire sanırım tam bilmiyorum nst odasından çıkmıştı bana kaç haftalıksın diye sormuştu hatta neyse ben dedm Murat hocam durum böyle alır mısınız diye alamam dedi dedim hocam çok geç kalmadım aslında ama öğlen arasına girmişsiniz, 1 saatlik yoldan geldim o kadar öğlen arası da bekledim rica ediyorum alın dedim kibarca rica ettim yine de malesef alamam dedi. Beni gönderdi orda sohbet etmeye devam etti. Ben şikayet birimine indim söyledim bana orda ki kadının dediği şey doktorun insafiyetine bağlı bir şey yapamayız CİMER’e şikayet et dedi. 30+3 haftalık hamileyim karnım burnumda bu sıcakta o kadar uzun yolu gittim muayene olabilmek için ama 10 dakika muayeneye almadı orda sohbet etmeye devam etti. Ve bu daha öncede başıma geldi yani randevulu hastayı çok bir saat farkı yoksa sonradan bile olsa alıyorlardı. O kadar sinirlendm ki size bunu anlatamam oturup ağlayacaktım . Tabiki sağlık çalışanlarımızın bu zorlu günlerde hakkı ödenmez ama bomboştu ya 1 kişi vardı muayaneye olacak zaten sıcaklar mahfediyor beni o kadar yol gittim bekledm 10 dakika muayene etmedi🤦♀️