MinikKoala41 Olyb https://resimyukle.io/r/0W5zCPVWUI kim demiş canım kuran da geçmediğini anlamnı yanlş söylemişim Yumuşak Hurma ağacı demekmiş
Olyb MinikKoala41 Internette o kadar çok yanlış bilgi var ki… 😔 Bizzat Kuran’dan alıntı: Lina kelimesini goremedim… Line kelimesi geçiyor ama
Halimeege Momlife1 Ece ismindeki çocuklar çok kibirli oluyolarmis diye okumuştum bı yerde sizin kızınız nasıl. Benimde yeğenimin adı Ece çok aşırı yaramaz yoksa çok istiyodum ben Ece ismini Hafsa Ece Zümra Ece diye dusunmustum
Momlife1 Halimeege maalesef tam olarak isminin anlamını taşıyor tam kraliçe 👑 komşumun kızıda Ece oda öyle 😅
Mltmbrz Halimeege benimde 15 haftalık şu an 14+4 te tahminde bulundu kız diye. Eğer değişmezse Elif Azra düşünüyoruz bizde :)
Halimeege Olyb Lina düşünmem ben ya çok fazla konuldu geçen senede Asel çok fazla konuldu. Mina Asel Lina liya bunlar fazla bide ben benimsenmiş isimleri seviyorum bakalım hayırlısı inşallah bulurum ama nasıl bulucam onuda bilmiyorum 🙄
esratpl MinikKoala41 kesin demiş miydi ya🤔 ben de 12. haftamda kontrole gideceğimde cinsiyet söyler mi merak ediyoruumm
MinikKoala41 esratpl kesin değişmez dedi canım cinsiyet partisi de yaptm 14 haftalıkken de gittim o zaman da kız demiştim dimi dedi evet dedim kız dedi vişne suyu iç çikolata ye canım göstersn kendini