Kubra2012 Nurssss 1 2 gün öncesinde böyle oluyomş galiba bugün bende mide bulantısı yaptı akşama kadar bekleyecem kasılma var altta batma fazla ağarlık çok bakalm kanama su yok bekliyorm
Demetb Nurssss bebegn baskısından dolayı normal ama bulantının yanında baş ağrısı ve tansiyon yüksekligi de varsa doktorunuza yazın mutlaka
Kubra2012 Nurssss sancı var benm ama çoğalmıyo kasılma var sabaha kadar ne olacak bakalm şimdiye baya şiddetlenirdi sancı doğum olsa benm
Babymomy Nurssss ben ilk 16 hafta boyunca kustum sonra azaldı bitti. Ama simdi neden oluyor bilmiyorum ki yani Bi sebebinide sormadım dr a. Ama iştah kaybım yok benim aniden bulanıyor birkac saat sonra geciyor
Eylem_kaya07 Ay ben şimdiye kadar mide bulantısı çekmedim doğru düzgün. İki haftadır mide bulantısina dayanamıyorum 34+3
Ballilokmaveannesi Arkadaslar 34+5 haftaligim 3 gundur siddetli mide agrisi ve kusma var genelde erken dogum belirtisi diyorlar sizde dogumlar ne zaman oldu
Hacer26 Ilk 3 ayda vardi, sonra hafifledi, 33/35 arasında bulanti siddetlenmisti.36+2 yim cok sukur bulanti gecti yine bi tek reflü sorunum.kaldi bugünlerde