Babymomy Nurssss benimde sıklaşmaya başladı. 18 de tamamen bitmis ti ama şu aralar yine var sonuna kadar sürer mi bilemiyorum ilac almıyorum
Babymomy Nurssss ben ilk 16 hafta boyunca kustum sonra azaldı bitti. Ama simdi neden oluyor bilmiyorum ki yani Bi sebebinide sormadım dr a. Ama iştah kaybım yok benim aniden bulanıyor birkac saat sonra geciyor
ecevecev21 35.haftama girdim bende de başladı maalesef😔sıcaklar yetmiyormuş gibi halsizlik birde bulantı eklendi üzerine.
Kubra2012 Canm açılma yapıyo olabilirmiş bugün bende de çok şiddetli mide bulantısı halsizlik var açılman başlamış doğuma hazır ol dediler yavaştan sancı kasılma da olmaya başladı akşamw kadar bekleyecem bakalm nişan su daha yok çünkü 39+0 ım
Nurssss Kubra2012 aynı gün içinde birden bire ishal olup kustum galiba ishalde belirtiymiş ne zaman doğar acaba 😳
Kubra2012 Nurssss 1 2 gün öncesinde böyle oluyomş galiba bugün bende mide bulantısı yaptı akşama kadar bekleyecem kasılma var altta batma fazla ağarlık çok bakalm kanama su yok bekliyorm
Sblatc Nurssss benim yengemde son zamanlar oluyodu hatta kustuğu bile oluyodu. Bebek kafası aşağı doğru inip şekil değiştirdiği için olabiliyomuş