Ozgeyuce46 Mineaky öylemi çok sevindim Allah babalık büyütsün inşallah peki ilişkiden girmeyecek dimi sadece soğan içecek
Rabianurum52 Ozgeyuce46 ben denedimm sogan kürünü onun sayesinde kistim.. miyomum. Idraryolu enfeksiyonum gecti. Hamile kaldim.. faydasini cok gordum cok sükür 🙏🙏👶 23 haftalik hamileyim.kizim olcakk hyrlisiyla.. soğan kürü iyii tavsiye ediorum.herkese.. yumurtalamaniz catlamiorsa onu bile catlatiyor. Bnm.ole oldu 15 gun boyunca iciceksin sbhlari ac karnina taze olcak 1 sogani kabuklariyla birlikde 4 bölup 5 bardak suyun icine aticaksin kaynadi an altini kapatip ilik bi sekilde iciceksin her sbh ac karnina unutma..
Rabianurum52 Ozgeyuce46 gecer kuzumm sogan kürünü dene taze sbhlari ac karnina iciceksiniz 15 gun boyunca.. iciceksinjz kabuklariyla birlikdee suyun icine at 4 böl kaynadi an kapat ilikk iciceksin bn denedim.icdim.
SedaCeki Ozgeyuce46 gecer diye düşünüyorum. Nasil bogaz agrimiz oldugunda doktorun verdigi ilacla daha fazla bir balgam cikariyoruz vucut hastaligi balgam ile atiyor buda oyle birsey olabilir.
Ozgeyuce46 Rabianurum52 bende aynı 15 gün içtim nasıl olacağıma bilmiyorum az kaldı adet geçince öğrenecem dimi
Ozgeyuce46 Rabianurum52 Çok şükür ağrıma geçti Allah razı olsun çok şükür ilk defa öğrendim böyleymiş artık ne zaman öğreneceğim
Happykariner Mineaky bende adetimin 2 . Günü başladım dediğiniz gibi yaptım hamile kaldım o ay ama kimyasal gebelikti . Şimdi 6 ay geçti üstünden bu adetimde başlıycam tekrar .ama pazarda markette kahverengi kalın kabuklu soğan bulamıyorum ya . İncecik zar gibi olan kabuklu olanlardan var hep
Rabianurum52 Ozgeyuce46 sen sogan kurunu ictikce ztn idrar yolu enfeksiyonun gecio surekli idarar cikiosun idrarla birlikde gidio. Kistim.miyomum catladii icdim.2 gun kistim.miyomum catlamjss doktor muayenesinde sogan.kuru sayesinde hamile.kaldim.yumurtalamayida catlatioo 15gun boyunca taze iciceksinjz sbhlari ac karnina
Rabianurum52 Ozgeyuce46 sendende allah razi olsun cnm.nedemek hersey saglikk icin.. bi faydam dokunduysa sana ne mutlu bana.. 15 gun boyunca ic bu sogan kürünü taze sbhlari ac karnina
Happykariner Ozgeyuce46 YouTube’dan izledim canım bir hoca vardı ismini unuttum girince görürsün direk
Ozgeyuce46 Rabianurum52 sabah ac içiyorum akşam kadar içiyorum zaten 15 gün içtim sonra ne olacak beklerim miyim
Ozgeyuce46 Rabianurum52 Çok sevindim Allah tamamına edersin hayırlı olsun mutlu ol darısı bana Allah razı olsun inşallah hayırlısı nasip etsin inşallah seninde olduk mutlu oldum
Betulkayaar Ozgeyuce46 soğan suyunu neden kullanıyorsunuz, ben bekarken adetim düzensizliğini gidermek için adet söktürücü niyetine içerdim. Olası bi hamilelikte Düşüğe neden olabilir soğan suyu , doktor mu tavsiye ediyor acaba?
Rabianurum52 Ozgeyuce46 bekle 15gun ictikden snra.. doktora gitt hyrlisiyla guzell.hbrleri.alirsin inlsh.. cnm