Meleekdincc Ben a 101in kendi sitesinden aldım fisher price marka gayet kullanışlı gözüküyor 50 TL gibi bir fiyata almıştım indirimden şuan ki fiyatı ne kadar bilmiyorum
miniksevdamm Calisananne25 kaç tane yere gittim adamlar diyor anne çantası böyle ama illaki vardır buluruz ya
Calisananne25 miniksevdamm bence de araştırıyorum bulursam haber veririm size bir arkadaş zara oysho demiş onlara bakıcam
saideeeee Jsnsjudhd yoyko mocca aldım hepsiburadadan çok güzel alt açma minderide var içinde ben çok beğendim
miniksevdamm Calisananne25 çok sevinirim ya bnde size haber ederim onada baktım sanki o da değil aradığım 🙈 haftanız kaç bu arada
Calisananne25 miniksevdamm 15+5 haftalığım biraz erken bakmaya başladım sanırım 🤭 sizin kaç haftalık? Bir de bir tane çanta buldum instagramda reklam olarak çıktı piyasadakilere göre biraz daha iyi gibi sanki https://www.mycollection.com.tr/my-collection-7130-dust-deri-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-taba-tan-adet?c=2
miniksevdamm Calisananne25 evet bu diğerlerine göre daha şıkmış bari çok iyi yapmışsın ben de 20. Haftadan beri bakıyorm daha içime sinmedi 28 haftalığız
Calisananne25 miniksevdamm hamilelere ve annelere göre pek şık şeyler yok maalesef hamile kıyafetleri de öyle içime sinen bir şey bulamıyorum 🤷🏼♀️
miniksevdamm Calisananne25 doğru düzgün lohusa takımı bile bulamıyorum 🤷♀️ Ya biz biraz farklı istiyoruz ya gerçekten yok
MF0127 Fundabysl farklı bir mail ve telefon numarası ile hesap açıp yapabilirsiniz ben hem kendimden hem eşimden yaptım sepette direk düştü 50 tl
Addile Jsnsjudhd ya ben hep spor giyindiğim için bi kaçtane sırt çantam var geniş kullanışlı hepsi ama millet kınar mı acaba bi anne cantası almamş diye 😄
Calisananne25 miniksevdamm aynen öyle yok valla ben de klasik şeylerden istemiyorum farklı modern arıyorum ama maalesef yok güzel bir hamile pantolonu ve elbisesi bile yok ben de normal reyondan büyük beden alıyorum 🤷🏼♀️
miniksevdamm Calisananne25 öyle valla 28 haftamda aldığım tek şey bir pantolon. Bir elbise 🤷♀️ Yok yani
DsMom Jsnsjudhd Ben de hepsiburadadan 100 TL’ye 50 TL indirimle aldım. My valice marka taba rengi kadife bir çanta. Klasik olanlara göre daha güzel görünüyor ve malzeme olarak da çok kaliteli geldi. Nasıl resim eklendiğini bilemedim malesef😅