Jsnsjudhd Kızlar çanta aldınız mı ve nereden aldınız hani biryere giderken bebişin kıyafetini mamasını koymak için 🤔🥰🤗🤗🤗
Babymoomy Jsnsjudhd oğlumda ilk zaman almadım ama sonra 8-9aylık olunca ihtiyaç duydum suluk mama termos oyuncak meyve yemek kıyafet hele kıs olunca kat kat montlar şapkalar çok iyi eşya haznesi var Eminönü’nde var gidemez isen trendyol dan aldım ben çok ucuza
Esmaa-ess Jsnsjudhd Bende Instagram dan aldım trendbabykids sayfası güzel modeller var bakabilirsin onada
Calisananne25 Ben şöyle içime sinen bir çanta bulamadım ya hem şık olsun istiyorum hem de kullanışlı olsun istiyorum çok şey mi istiyorum acaba 😁
Duygubthnnnn Jsnsjudhd ben carsidan aldim hem uygun hem genis hem kaliteli ve fiyatida oldukca uygundu😁
Hiraa Jsnsjudhd canım bende trendyoldan bunu aldım cok kalıtelı geldi biraz tuzlu ama yanında ozel termoslu cantası var
beyza1234 Calisananne25 zara home oysho buralardan bakın ben zara home dakini aldım bitane de ayrıca arabaya takılankardan aldım ama foto nasıl ekleniyor bilmiyorum ekleyemedim
miniksevdamm Calisananne25 kaç tane yere gittim adamlar diyor anne çantası böyle ama illaki vardır buluruz ya
Calisananne25 beyza1234 aa orada var mı bu tarz çantalar hiç aklıma gelmezdi hemen bakıcam çok teşekkür ederim ya çok ❣️
MF0127 Kızlar ben hepsi buradadan ilk üyeliğe 50 TL indirim ile aldım bir çanta çok çok beğendim tavsiye ederim. https://www.hepsiburada.com/baby-balloon-bag-anne-bebek-bakim-sirt-cantasi-gri-dalga-p-HBV000015TCMR?magaza=Salvera