Happy-41 Ozlem0625 Eger doktorunuz sizden bu zamana kadar tahlil istemediyse siz ths ,şeker ,hemoglobin bakririn hersey yolundami benden bu tahlilleri istemisti mesela ona rağmen şeker normalde çıksa şeker yükleme testi de yaptır dedi.
Basceldan Ozlem0625 simdi size bisey dicem doktorum benimde bunlari istedi ama detayli usg o hastanede yok ozel baska hastaneye gonderdi kendine almiyor bu parayi yani neyse onu gectim bu sekilde dusunmeniz cok yanlis cunku detaylida ben bir problemle karsilastim ve sukurki su zamana kadar tedaviyle gelebildim seker yukleme istedi yaptirdim sekerim cikti 24 haftadan beri diyetteyim eger dikkat etmeseydim sekerden etkilenen bebekler ve anneler cok sonu ölumle bile sonuclanabiliyor keske biraz daha arastirsaniz detayliyi istediginz daha uygun biyerde yaptirin seker yuklemesi zaten pahali olan biseu degil onuda devlette yapiyolar kaldiki ordan sonucunlarinizi alip doktorunuza goturun o zaman
Basceldan Ozlem0625 zaten size yararlı gelip mantıklı olan seyleri yaptiriyor doktorunuz sorumsuz biri olsa asla sizden bunlari istemezdi ilk gebelik diyorsunuz ilk gebeliginizde daha da bilincli ve dikkatli davranmaniz lazım ki ikincisi olursa ona gore tedbirli yurursunz bence bidaha dusunun
Ozlem0625 @Basceldan lutfen yorum yaparken ne demek istedigimi anlYin ve o sekilde yorum yapin ben yaptirmam demedim dedigim sey su. Seker yuklemesi yapilacagi soylendi. Test yapilmadan neden seker yuklemesi isteniyo . Sorum buydu bilmedigimi de belirttim zaten . Meğerse seker yuklemesi neden sey zaten testmis . Bilmedigim icin sordum . Bende kendimi ve bebegimi dusunuyorum sekerim yuksekse seker yuklemesi neden yapiliyo bana test yapilmadan ne yapilmaya calisiliyo derdim bunu ogrenmekti
Minikyavrum46 Ozlem0625 Test yapılacağı gün aç ve erken saate git cnm hastaneye biraz uzun sürüyor ben 8. Bucukta gittim 1 de çıktım hastaneden önce muayene oluyorsun sonra idrar testi ve kan veriyorsun. Ardından sana karışım içiriyorlar 1 saat sonra yine kan veriyorsun. 1 saat sonra bir daha kan veriyorsun . Yani 3 kere kan alacaklar 1 er saat arayla ilki şekerli karışımı içmeden önce.
Minikyavrum46 Sonuçları alıp doktorla görüşüyorsun şekerin yüksek değilse eve geliyorsun yüksekse diyetisyen ya da ilaca yönlendiriyor