annesinin_beybisi şimdi kan sonuçlarını almaya gidiyorum evde yaptığım testler negatif olsa da yine de kan verdim her ay doktorun sonuç 0 gebelik yok lafını duymaktan o kadar bıktım ki yine ayni sonucu duymaya gidiyroum…
Rabiaa59 annesinin_beybisi Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin size de inşaAllah. Ümidinizi kırmayın elbet vakti geldiğinde olacak inanın 🥰🌼
annesinin_beybisi Busradonmezus Mom789 ilkgebelik123-_ Mom789 2melekannesi_ fatmacos Rabiaa59 373437 yuksell07 sonuç yine 0 arkadaşlar
annesinin_beybisi fatmacos artık zaten utanıyorum doktordan her ay test yaptırıyorum her ay negatif doktor bile artık biliyor ne testi yaptiracagimi
Mom789 Kiz keske enabiz dan basksaydin sonuca oyle daha heyecanlı sınav sonucu bakar gibi sayfanın açılmasını bekleyince cok heyecanlı oluyor sende tahlil sonuçlarına tıklayıp bekleseydin
Mom789 annesinin_beybisi ya vallami ay gecikme oldumu kac gun var regl olmana cokmu stres yapıyorsun ay kaç yıllık evlisin
2melekannesi_ annesinin_beybisi hayırlısı olsun inşallah daha zamanı değilmiş demekki Rabbim en güzel şekilde nasip etsin inşallah 🤲🏻
annesinin_beybisi Mom789 4 senelik evliyim reglim pazar günü daha geçmedi ama farketmez kan testinde her türlü çıkardı artık idrar testinde gormeden kan vermicem moralim cok bozuluyor
Mom789 annesinin_beybisi bir dahaki ay rahat ol yumurtlama takip etme güzel uyku uyu sabah erken kalk aksam erken yat,günlük yürüyüş yap yumurtaliklar hızlı çalışsın bide stres yapmazsan tutar ay sen kafaya taktikca olumsuz olcak kesin diye düşündükçe olmuyor
Anne88 annesinin_beybisi Pko felan mı var sende bizde 7 aydır deniyoruz olmuyor pko var bende 😑😑 hergun test yapmaktan o sıfırı görmekten bana da gına geldi
MMmommy annesinin_beybisi canım umutlandırmak istemem ama ben adetime 5 gün kala gittiğimde 0 çıkmıştı adetim gecikince gittiğimde 100 civarıydı