honeysmom Kızlarrr hastane çıkışı alıcam ya çok beğendiğim çok pahalı ya da kararsız kalıyorum, siz nerden nasıl aldınız, fotoğrafıyla birlikte nereden aldığınızı yazar mısınız. Bana da fikir olsunn. Alışveriş kısmıda çok düşündürüyor beni 🤔
Periperihan honeysmom hastane çıkışında para sayma bir gün giyiligor zaten 101 den aldım ben 15 TL ye
Zeyyyn honeysmom güzel şeyler çok ama değmez o kadar çok para vermeye Bi anda buyuyor ve gıyemıcek ben ebebekten. Aldım 10lu 5li takım fiyatlarıda uygun ve güzeller
honeysmom Periperihan set halinde ya sanki daha uygunmuş gibi geliyor, ama bilmiyorum tabi, çok acemiyim
Aslisila honeysmom astralbaby diye biryer var instagramda bayıldım kumaşına vs tercih edebilirsin isme özel yapılıyor 😊
Asyaa02 honeysmom ben tulum, takım, çorap şapka vs LCW ve H&M’den karışık aldım. Hastane çıkışını da ebebek’ten aldım. (5′li set fiyatı 50 liraydı. Kalitesi de çok iyi) Daha uygundu orada.
Busradonmezus honeysmom internetten almıştım normal bir hastane çıkışı zaten on gün anca giydi küçülüyor
Periperihan honeysmom ilk doğunca giyiyor sonrasında normal kıyafete geciyosun zaten bence çok masraf etmeye gerek yok canim beşli al yeterli bence ben dorduncuye doğum yapicam o yüzden emin konustim
Mom54564 honeysmom Bence hastane çıkışına bu kadar para verme ben 60 TL’ye aldım Yinede fotoğraf çekimi yapacam güzel birşey Alaçam diyorsan orası ayrı biz çekim yapamadık o yüzden 60 TL ye aldim
Mom726272 honeysmom kızıma aldığım ilk şey 5 li hastane çıkışıydı A101 den aldım valla kumaşını da çok beğendim bende 10 lu alıp almama arasında kararsızım ilk gebeliğim de almıştım ama gereksiz şeyler de çıkıyo içinde onada boşa para vermiş oldum olmadı 2 tane daha 5 li hastane çıkışı alırım ek olarak normal ince battaniye alırım yanına daha hesaplı olur
milena11 honeysmom hastane çıkışı 1 gün giyiliyır yazmış öle bişe yok 😅 en az 1 ay giydiriyorsun. Hastaneden çıkışta giydirip çöpe atmıyorsun yani😅 e bebek gayet uygun ordan bakabilirsin. Ben hem hatıra kalsın diye nakışlı yaptırdım. Birtane 10 lu alsan yeter zaten gerisini 5 li yada alt üst takım tulum şeklinde ayrı ayrı alabilirsin
Periperihan milena11 neblm canım ben giydirmedim gerek görmedim yani zaten hastane çıkışı kıyafetleri de hoşuma gitmedi doktor isterse diye aldm yoksa almam bile
milena11 Periperihan bebeğe bişey giydirilecek sonuçta. Adı hastane çıkışı topluca olduğu için onu almazsanız da başka bişi alacaksınız illaki
Feyzablbl honeysmom Ben 1 tanesini heveslendim trendyoldan aldım 60 tl 5li. Diğerlerini dolap gardrpstan temin edebilirsiniz sıfır ürünler cok
milena11 Feyzablbl bende öyle yaptım bol bol aldım çoğunda dolaptan aldım vallahi hepsi sıfır ayarında geldi bebeğin giydiğinden nolacak
Periperihan milena11 tabiki öyle ama hastane çıkışlarına pek isinamadm ben bir kez giydirdim bidaha giydirmedim hep kendi aldığım takımlardan giydirdim pijama takımı gibi onlar daha rahat oldu benim için kolay giydirdim bebeğe neblm benim açımdan öyle yani