ilknremrh 12. Haftada doktor bana tahmin bile yapamam emin olmadan dedi siz kiyafet mi alacaksiniz bence bekleyin 16 haftaligim carsamba gunu.ogrenmeye gitcem bende ama renkli ultrasona girmeden bsey almayi dusunmuyorm benmde ilk gebeligim cok hevesliyim ama hevesim yarim kalsin istemem 🙂
EsraKaraku ilknremrh anan benim dediğim gibi benim gittiğim doktorun cihazı normal bi ulturason cihazı değil ondan doktorum bu kadar emin
Denizz01 EsraKaraku değişennn o kada ekişi var ki nence çok erken , ayrıca bu kadar güveniylsanız cihaza niye sprıyosunuz başlım mı idye başlayın gitsin kesim olduktan sonra herkes başlıyor ☺️☺️😂
ilknremrh EsraKaraku ozaman sizde eminseniz yapin alışveriş tabi sormaniza gerek yoktu herkese bu kadar tepki gostermissiniz
Sirvanaydiner Bende ikili test zamanı sormuştum %80 erkek demişti , şuan tam 15+5 günlük hamileyim bugün yine gittim ve doktorum erkek dedi hatta pipisini gösterdi😳 Allahım ne değişik duygular,Rabbim isteyen herkese versin🙏🏼 Bizede bi avazla doğurmayı nasip etsin inşallahh❤️
EsraKaraku ilknremrh ben alışveriş yapıyım mı yapmıyım mı diye ondan sormadım ve kimseye tepkide göstermedim ne alaka ☺️ Bu deterjanı şampuanı bilmem nesi alsam koysam sıkıntı olur mu o anlamda sordum yani kotadır alışverişi zaten yapıcam
ilknremrh EsraKaraku anladim kiyafet olarak anlasiliyor belirtmemissiniz herkes o yuzden erken daha cok degisir dedi sanirim
Nurcankrkya Sera45 amin canım valla başlarda kız hissediyorum ama sanki erkek fikrim sonradan değişti belkide etrafımdakilerin doktorumun söylemesiyle değişti açıkcası 😊