haceryasar EsraKaraku allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ Bugün bende öğrenmeye gideceğim çok heycanlıyımm 🌸
Hulyarecep EsraKaraku rabbim sağlıkla kucagımıZa almayı nasip etsin İnşALLAH canım benimde kızım olacak nasip kısmet olursa İnşALLAH 🙏 ben ilk öğrendiğim andan beri ufak ufak birseyler almıştım ☺️ Suan 24 haftalık olduk çok şükür 🙏😌
istanbulluanne EsraKaraku Canm bekle almak için . Bana 12 de kiz dediler . 14 de 100 de 200 erkek dendi. 18 hafta oldu hala erkek 😊 değişebilir yani erken bir hafta 12
EsraKaraku haceryasar çok güzel bir duygu rabbim sizinde sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin ☺️ Kaç haftalıksınız ☺️
Nurcankrkya Bizde 11 de öğrendik ama net değil tabiki 3 hafta sonra gene gel bakalım dedi bekliyoruz sabırsızlıkla bakalım ❤️😊
Fatma63 @Nurcankrkya bence beklemelisin canım 20 olduk ama hala acaba mı diyorum hiçbirşey almadım daha 😊
EsraKaraku istanbulluanne aöa benim doktorumun ulturason cihazı farklı bi cihaz ve benim görümceme 10. Haftada erkek olduğunu söyledi ve suan 6 aylık hala erkek yani doktorunda söylediğine göre o cihazın yanılma payı yokmuş
EsraKaraku [bilinmeyen] ney için erken cinsiyet için mi ,yukarda yazdım bu gittiğim doktorun cihazı diğer ulturason cihazları gibi değil ve yanılma payı olmadığını söyledi doktorum görümceme aynı doktor 10. Haftada erkek sesi suan 6 aylık hala erkek
Denizz01 EsraKaraku değişennn o kada ekişi var ki nence çok erken , ayrıca bu kadar güveniylsanız cihaza niye sprıyosunuz başlım mı idye başlayın gitsin kesim olduktan sonra herkes başlıyor ☺️☺️😂