Gamzemirenver asyahumam Evet evet normal hiç düşünmüyorum onu sizde öyle iseniz bosverin gider bu kilolar elbet keyfini çıkarın 😁🤭
fatmArslan06 ilkgozagrimhavinim köy yumurtası getiriyor annem onu bile yiyemiyorum hazır daha iyi geliyor köy daha ağır kokuyor bayılacak gibi oluyorum kokluyorum midem ayağa kalkıyor bozuk gibi geliyor bütün yumurtalar karabiber döküyorum bolca bi lokma da yutuyorum 😁😁😁
Deletedmom23234 ilkgozagrimhavinim 8 aydır yumurta yemiyorum daha doğrusu yiyemiyorum 😑 onun yerine kaşar peyniri tüketiyorum yumurtanın yerini alamaz belki ama midem bulanıyor napiyim
melisssas ilkgozagrimhavinim kuzucum bende yiyemiyordum gelişimi iyi olsun diye günde 3 tane yiyordum suan doktorum kestı iki hafta önden gidiyor dıye peynir tereyaği falan koy baharat da nane kekik koyarsan kokusunu bastırıyor 😀
Ygmr15 ilkgozagrimhavinim ben sıcaklardan dolayı yumurtayi bırakmıştım 8. Ayda neredeyse hic yumurta tüketmedim doktora gittiğimde normalde önde olan bebegim biraz gerilemisti ben yumurtaya bağlıyorum bide muzdan tiksindim ona da bıraktım.
Gamzemirenver Yumurta bu kadar etkili mi ya kilo konusunda ileri olmasında. Bilmiyordum bende çok tuketmiyorum yani orta diyeyim bir gün yiyorum bir gün yemiyorum. Kilosu normal çıkıyor ne az ne çok
fatmArslan06 melisssas o masallah bende 36 haftaligim 36+1🥰 hemşire demişti bana c9k abartma diye de ondan dedim yumurtayı
melisssas fatmArslan06 kuzucum abartmak degıl zaten ben et muz falan yiyemıyorum o yüzden ebe yumurta önermişti tabı herseyın fazlası zarar ama sen düzenli spor yaptıktan sonra da bişey olmayacağını söylemişti doktorum