Ozlemp canım senim yaşadığın durumun birebir aynısını ben yaşadım. Benimde annem ameliyat olmuştu yanımda kalıyordu . Buda kaynanamgilin zoruna gitmiş sanırım. Bir gün yanlarına gittim demedği laf kalmadı. Senden başka çocuğu yok mu sen niye bakıyosun gibisinden bir ton laf etti. Birde üzerine haklıymış gbi bak sende anne olcan ilerde beni anlarsın diye bide beni cahil anneliğin değerini anlamıyormuşum kaynanama anne gbi davranmıyormuşum gbi laf etti. Ben o an saygı çerçevesinden konuştum yine kendimi savundum. Ama dinleyen yoktu tabi. Sonra o sinirle gittim bunu eşime anlattım çok kötü oldum bir hafta bıyunca ağladım. Eşimde annesini arayıp kızdı . Yarın bir gün aynı durumda sen olsan ben sana baksam niye annesine bakıyor diye laf etseler hoşuna gider miydi senin diye laf söyledi. Ki kendiside yaşlı biridir. Kendiisinin de bir sürü çocuğu var. Ama elbet birimize muhtaç olcak. O zamn bizimde annelerimiz desin kaynannana neden bakıyorsun dye yarın bir gün bir şey olduğunda . Eşimde hakverdi bana. Çünkü anneme benden başka bakacak müsat kimse yoktu. İki hafta felan konuşmadım kaynanamgille.sonra eşim aradı bir gün yanımda benlede konuşturdu tabi bu konuları açmadık. Üzerine sünger çektik. Eşimede diyorum ben konuyu kapattıysam sırf çocuğumun babaannesi diye. Eğer bir gün yine böyle benim hayatıma burunlarını sokup aileme laf ederlerse o zaman saygıda kalmaz sevgide ağzıma geleni söylerim dedim. Sustum büyüğümdür diye ilkinde ama ikincisinde istersek boşanalım ama ben haksızlık karşısında bir dahakıne susmam dedim. Şimdilik o yüzden karışan da yok. Bence sende eşinle paylaş . Herkes yerini bilsin