Asyamira Minikturtageliyor Çok az kaldı günler aşırı hızlı geçiyor, Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize inşallah 🙈🙏😂
kubraannecikk1 Asyamira aşağıya baskı oluyor mu? Benim bebeğin her hareketinde aşağıya sancı oluyor 🤔
Ays0 Ay günler geçsin de doğum korkusu vs hiç bir şey yok yeter ki doğurayım diyorum. Daha küçük olmasa doktora gidip diyeceğim nolur doğurt beni kalan zamanda da kucağımda taşıyayım diye de işte 😂
Asyamira Ays0 ya bende öyleyim aslında ama doğurup hemen 10 gün sonrasına ışınlanmak istiyorum her şey geçmiş gitmiş olsun artık çünkü doğumu düşününce elim ayağım titriyor şimdiden 😂😂
Minnakkkk Asyamira hersey Bi yana da sıcaklar beni mahvetti artık dogurmak istiyorum diye dolanıyorum 😀😀 37. Haftamdayım bende Bi taraftan da bayramı geçir oglum doktor tatile falan gider diyorum 😀😀
Asyamira Minnakkkk Gerçekten sıcaklar aşırı yormaya başladı en ağır olan son dönemlerin bu zamana denk gelmesi çok yorucu oldu 😒😂
Asyamira kubraannecikk1 Yok ben de olmuyor öyle şeyler hareketlerini hep karnımda hissediyorum ve kambur oturduğumda göğüs altımda 😂
Esmente29 Asyamira bende tam tersi herkes başımda pervane yemeğim hazır evim temizleniyor çocuk bakılıyor o dönemde kalmak istiyorum 🙈🙈😂
Asyamira Minnakkkk Ahahah olur da ikinci çocuğu düşünürsem planlayacağım tek şey kışa denk gelmesi olucak 😂😂
Minnakkkk Asyamira benim bu ikinci 😀 ilki kıs bebesiydi ne guzel 😀 ama diyorum sakın yaza dogum getirmeyin diye 😀