Prenses21 Kizlar ordaki satilik evler nasil semtleri nasil esimin ailesi cok kotu semti diyo evlerin fiyatlarini goruyo yalan dolandirici diyolar
minikkmelek Prenses21 ev alırken dikkatli olmanızı tabsıye ederım cok fazla yeni ev var . 20 yıl orada oturdum evlenınce farklı bır ilçeye gectim . çok guzel evler var ama yeni olmasına ragmen kötü evler ve dolandırıcı satıcılarda var . beylıkduzunun neresınden almayı dusunuyorsunuz
EmelAkman Prenses21 tam bi varoş semti ne hırsızı biter ne dolandırıcısı ne çingenesi ne müptezeli 14 sene beylikdüzünde yaşadım şuan floryadayım allah kurtardı nalet bi semt ya
ecevecev21 Prenses21 Eşinizin ailesi Esenyurtta oturuyorsa evet kötü bi semt. Barış mahallesi Adnan kahveci,marmara mahallesi çok nezih. Yeni ve güzel bir site istiyorsanız 850 bin civarı fiyatlar.
Kardelenn24 Avrupa yakasında oturulacak en nezih yer. Ben beylikdüzünde oturuyorum ve çok memnunum. Ev fiyatları da ortalama 2+1 Daire için 450.000 den başlıyor.
tospikk1 Prenses21 merhaba biz eşim ve annemle pazar günü bi kac emlakçı gezdik beylikduzu evlerini hoşuma gidenleri not almıştım 100 bin 200 bin arası resimleri falan baya güzeldi. Emlakçı demesin mi o fiyattaki evlerin çoğu hipotekli mütahitin borçları var ama 1 sene sonra ama 10 sene sonra nolacağı belli olmaz diye dondum kaldim normal bir ev sorduk 2+1 450 500 bin dedi benimde tüm hevesim kaçtı
minikkmelek Prenses21 o fiyata zor . ucuzsa vardır o evde bişey. izinsiz yapılmış olabilir yada evi yaparken malzemeden calmişlardır . ilan no sunu yazar mısın merak ettım evi
Busrag_ Marmarapark tarafı Esenyurt, migros tarafı Beylikdüzü gibi düşünebilirsiniz ve arada her açıdan inanılmaz fark var. Buna dikkat etmenizi öneririm. Emlakçılar genelde kandırabiliyor
minikkmelek Busrag_ aynen katılıyorum bılmeyene marmaraparkın orayı beylıkduzu olarak satıyorlar oysaki orası esenyurt
ecevecev21 EmelAkman esenyurtta mı oturuyordunuz😂😂 floryaya geçtikten sonra böyle konuşmanızdan bu anlaşılıyor
birkedilianne EmelAkman Beylikdüzü mü varoş semti? Siz esenyurtla karıştırıyorsunuz. Burada hep belli meslekten insanlar var. Pilotu hemşiresi öğretmeni doktoru memuru😄
EmelAkman ecevecev21 yakuplu esenyurt o civarlarda oturdum ama bağcılarda bile oturmuş insanım florya ile alakalı değil gerçekten lanet bi semt beylikdüzü
ecevecev21 Prenses21 artık o fiyatlara ev kalmadı varsa da Esenyurtta vardır oralar da belanın ta kendisi
Babymina Prenses21 onlar yalan ilan çoğu reklam amaçlı koyuyor var diyip dükkana davet ediyorlar sonra o ev yok satıldı diyip başka ev göstermek istiyorlar bahçe katları 400 bin Burda sıfır daireler için
tospikk1 minikkmelek zaten araştırmadan hemen almazdim ki kredi falan çekmemiz lazımdi emlakçı uyardı çünkü daha sonrasında şikayet edileceğini biliyo sen 100 bini ödersin yarın bir gün hipotekli olduğu için sorun çıkar 500 600 olarak fazlaca ödersin zararın olir dedi ama oturduğum kar kalır dersen gösterim dedi ben kabul etmedim zaten yeterince borcumuzu var
minikkmelek tospikk1 evi almadan önce her ıhtımale karşı beledıyeden sorgulattırın .aksı taktırde almayın. bende ev arayışındayım üsküdardan ev begendim evın sahıbıyle gotustuk evı gorduk felan tapunun fotografını ıstedım gonderdı rahatlıkla . ılk baska ıskanlı ev demişti bana . beledıyeden sorgulattım ev ıskansız cıktı . ıskanlı aslında ama tapuda yanlışlık yapılmış duzenlıtırıze getırdi . tapuda hersey dogrudur bu devırde ne yanlışlıgı olacak ınsanları kandırmaya calısıyorlar o yuzden sizde dıkkatlı olun derim . bu devırde ev alırken 100 kere dusunun arastırın öyle alın . hayırlısı olsun hakkınızda
Prenses21 ecevecev21 oralardan alamazsak cerkezkoye gidicem :(( bnim ailem burda arabamiz yok gelip gidemiycem :(
ecevecev21 Prenses21 söylediğim gibi Beylikdüzünde bulursunuz canım. Sadece internette çok fazla yalancı ilan oluyo dikkat etmeniz lazım.