Alpaserdu Yarendurmazz bu ara bebeğiniz erkekse ben çok az kullandım dolap uygulamasından satıyorum çift taraflı düşünürseniz bakın
Birfincankahve Yarendurmazz Kesinlikle öyle yer sıkıntısı da illa oluyo onu al bunu al doluyor her yer 😁rica ederim, Allah’ım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼💕
Addile Yarendurmazz netten aldım baya da iyi geldi gerek varmıydı emin degilim. 110 lira verdm örtü minder çarşafa örtü emzirme önlüğü olarakda kullanılabilir çrşafıda sanırım refli yatagına geçirebilirim diye düşünüyorm
Beyzanuraslan Yarendurmazz müslin battaniye ile örücem puseti puset örtüsünün çok kullanışlı olduğunu düşünmüyorum
Fatmaadnz Yarendurmazz ben risk almak istemedim aldım sipariş verdim gayette güzel hem üç parça geliyor zaten güzeller de rahatta ederler 🙏🏻 Minikler rahat etsin de 🙏🏻
NurCeren00 Yarendurmazz Yeni diktirdim. Tüm seti Instagramda çok uyguna yapıyor canım. Hulyaninmutfagievinizde sayfasında yok fotoğrafları. Sanırım başka yerde paylaşıyor ama özelden atabilir. Telefon numarasını paylaşabilirim istersen. Bir görüşürsün
hlnrzmra1807_ Ben ilk bebeğimde almamıştım öyle zorluk çektim ki kesinlikle öneriyorum ikincisine aldım fakat instagram dan aldım gayet güzel ve kaliteli de geldi ürün minder ve puset örtüsü ikili takım aldım site adı “growwithmuslin” 🌸
leyla_ok Yarendurmazz İnstagramdan bandu sayfasından puset örtüsü aldım hemde emzirme örtüsü olarakta kullanabiliyorsunuz ve gerçekten aşırı kaliteli.Puset minderi almadım gereksiz geldi bana.Örtü bile sersen altına tamam zaten.
Cycanbaz Yarendurmazz pusetin içinde genelde minderi oluyor diye biliyorum benimkinde var. Pusetteki örtüsünü annem dikti. Çevrenizde varsa elinden bu işler gelen biri daha uyguna geliyor tabi. İnstagramda da bir sürü sayfa var böyle şeyler satan