Tusami bunu okurken duygulandım resmen, cünkü tüm bunları bende yaşadım. Kasık ağrısı yumurta catlarken, rahim kasılırken olan bişey aslında bir aylık döngüde sürekli yasıyoruz bunu, ama cocuk denediğimiz zaman herşeyi cok fazla hissediyoruz. İnsan psikolojisi öyle birşey ki seni hamile olduguna inandırıyor ve umutlandırıyor. Her okudugum yazıda stres yapmanın engel olduğunu okuyordum ve cok kızıyordum cünkü her geçen gün olmadıkça stresim artıyordu. Bir bucuk sene boyunca her ay aynı hevesle ısrarla test yaptım ve her seferinde negatifti. En son eşimi zar zor ikna ettim tüp bebek yaptırmaya, doktora gittk konustuk neler yapılacağını anlattı, sürecten bahsetti vs. O ay son kez normal yoldan denedik bir sonraki ay bat tarihimi hesaplıyorum, tüp bebek randevusu alacagız vs ayarlamaları yapıyoruz. Sonra benim göğüslerim cok hassaslasmaya, kasıklarıma ağrılar girmeye basladı ama bunlarda psikolojiktir dedim her ay olduğu gibi. Sonra cok kötü basım agırıyordu arvales içecektim ama hamilelik testi aldım acaba hamilemiyimdir zarar vermeyeyim diye, testi yapmadan içtim ilacı cünkü hiç umudum yoktu. Aksam geldim eve testi yaptım negatifti 10 dk sonra bi çizgi vardı ama zar zor görünüyor, hatta buraya post açtım hamile miyim acaba diye. Reglimin geçtiği gün erken hamilelik testi yaptım ikinci cizgi vardı ama cokta belirgin değildi hemen gittim kan verdim 51 cıktı vs, kimyasal olur tutunamaz diye bekleyip durdum cünkü cok umutsuzdum. En son 383 oldugunu gördüm değerimin. Cok sükür ki simdiye kadar bir aksilik olmadan devam ediyorum. Bayramdan sonra kalp atısı duymak icin gideceğim. Hala korkuyorum ama Allahın izniyle benimle olur insallah. Bunları sana anlatmamın sebebi ne yaparsan yap ne dersen de bos oluyor, gerçekten stres cok etkili, biraz kafanı boşalt kendini dinle. Yumurtlamanı gördükten sonra 12-24-36 saatler icinde birliktelik olmasına dikkat et. Herhangi bir engel yoksa sende insallah yasayacaksın bu mutlulugu 🤲🏻