Pelinbyrktrlr teachervera Ya gerçi ben kendim 4500gr 55cm doğmuşum doktor en son şeker falan da çıkmayınca genetiğe bağladı durumu 😅 Sağlıkla doğsun kilo alır zaten doğduğunda çabucak 😊
2368 teachervera canım ben 37 haftalık oluyorum yarın bugün muaynede 2.700 çıktı küçük bi bebek olucak dedi benimkide iki hafta geriden geliyo
2368 teachervera hiç mi almıyo yoksa tamamen mi durdu canım her bebek 3-4 kilo doğmak zorunda değil benim doktorum bu saatten sonra erken doğum olmaz dedi yani kilosundan dolayı
Asf35 Ben 35 +6 da gittim en son canım 3026 He dedi doktorumuz biraz önde gittiğini söyledi sürekli protein ağırlı besleniyorum en çok yediğim şeyde peynir ☺️
teachervera Asf35 Ben sabah pekmez, kaşar, peynir çeşitleri, yumurta, süt, badem, fındık, öğlen yemeğinden sonra meyve, yoğurt, et, muz bana mısn demiyo
Melikeelanur teachervera kızım 37+3 de 3200 doğmuştu muz kaşar peyniri protein ağırlıklı beslen canım sıkma canını alır doğuma kadar daha
teachervera Melikeelanur Öyle besleniyorum hep önde idi ama tansiyon yüksek çıktı protein kaçağı mı var diye 24 saatlik tahlil verdi doktor 😒
Kadze teachervera meyve kilo aldırıyor ama kilosu kötü dgl ki bebişim bnmnkizim 2600 doğdu 2300le çıktık hastaneden kuvoze girmedi 2 kiloya kadar da düştü sarılık uzun sürünce hiç telaş yapma haftası ve kilosu gayet iyi
Hilalayzz teachervera ay aynı durumdayız gerçekten benimde geçen hafta 2750 di geçen hafta bu hafta 2850 olmuş bende endişelendim ama doktor bir şey demedi
Berrinsahinn teachervera merhaba cnm bende bakınıyordum gebelikte tansiyonla ilgili tartışma konusu yazan olmuş mu diye.aynı dert bende de var.35.haftadan sonra birden tansiyonum çıkmaya başladı sıcak havalarda etkiledi.bebeğim 35 de 2600 kilo idi.35 e kdr gayet iyiydi.şimdi 37 oldum haftada sadece 100 ge alıyor.dünya kdr yiyorum yemediğim şey kalmıyor muz kaşar meyve karpuz kavun kuru yemiş neler neler ama etki etmiyor.önkü tansiyon çıkınca kan basıncı yükseliyor ve bebeğin plesantasına kan akışı yavaşlıyormuş bu yüZden de bebeğe kan be oksijen az gittiği için kilo alımını gelişimibi etkiliyormuş.hani şunu ye bunu ye diyenler olabilir ama ne yersen ye tansiyondan dolayı bebeğe gitmiyor.bugün yine kontrole gittim yine 100 gr almş.39 da da sezeryan olacgm zaten.o zaman kdr ne kdr alırsa artk sağlıklı olsunda.ilk başlarda çok skntı yaptım deli gibi yedim ama nafile olurunu bıraktım şimdi
teachervera Berrinsahinn Çok üzülüyorum o kadar sağlıklı besleniyorum önde giden bebeğim tansiyonum çıktıktan sonra doğru düzgün almıyor
Berrinsahinn Gizem_34 tansiyon çıktıgı kan basıncı yükseliyor ve bebeğe kan akışı azalıyor ve tuzu da tamamen bırakması lazım .bu yüzden ne yersek yiyelim çok fazla etki etmiyor
Berrinsahinn teachervera aynı durum bende de var malesef üzülünce de bebek etkileniyor işte.İlk defa benle aynı durumu yaşayan buldum isterseniz watsaptan iletişime geçelim belki birbirimize destek oluruz belki bildiklerimizi paylaşırız ne dersiniz bu süreçte faydamız olur