Tweety1 nesrin8989 seninle aynı durumdayim canım su icsemde ayaklarımı yukarı kaldirsamda her türlü sis 3-4 gündür 🙄
nesrin8989 Tunammm az yürüyorum ayakta fazla kalmıyorum sadece otururken bile durduğum yerde şişiyor maalesef 😔
HTbebek Ben günde 4.5lt su içiyorum cok şükür ödem yok ama suyum çok sıkıntılı baya ciddi durumda hemde 😔
Kadriyed nesrin8989 aynı durum bende de var. Tuzu azaltmak fayda etmedi tamamen bırakınca biraz daha iyi oldum. Kahvaltı da falan kullanmıyordum ama akşam yeneğimde az kullanıyordum. Hiç atmıyorum artık. En önemlisi ayakları uzatmak gerçekten.
nesrin8989 Kadriyed Öyle de özel yardımcımız da yok ki sürekli yatayım ayaklarımızı uzatalım, ayaklar da kalkınca başlıyo şişmeye 😰
milena11 nesrin8989 6 litre de içsen ödem yapmaz su içmek yanlış bilgi. 3 litre çok normal yaz ayındayız fazlasında içebilirsiniz. Tuz tüketimini arttırın çok hareketsiz kalıyorsanız buda sebep olabilir
Yenianneadayi2208 milena11 Tuz tüketimini artırın demişsiniz. Fazla tuz tüketimi ödem yapmaz mı 🙄 Ben mi yanlış biliyorum siz mi yanlış yazdınız acaba ☺️ Doktorlar fazla tuz tüketimini önermiyorlar çünkü