mer2- 34 haftalığım ben de hiçbir şey yiyemiyorum, su da max. 1,5-2lt. Bebekler büyüdüğü için mideye baskı yaptığından yemek yenmiyor bence, hemen doyuyoruz ondan diye düşünüyorum
Asd1298 mer2- Olabilir ben de bir tabak yiyince hemen doyuyorum inşallah kilo alıyordur bebekler. Kontrolde anlaşılacak bakalım bu hafta gidicem
Ayliss1 @Asd1298 bende 34. Deyim aynı durumdayım canım. Su yu kendimi zorlayarak içiyorum bir şekilde ama iştah bende de yok hemen doyuyorum ve acıkmıyorum 🤷🏼♀️ Bende bebeğin mideye baskı yaptığını düşünüyorum sanırım bu yüzden
Asd1298 Ayliss1 yalnız değilim demekki normal bir durum o zaman şurda bile kaç kişiyiz böyle şeyler yaşayan
Sevilss Asd1298 limon sıkıp iç bende başından beri çok zorlandım çok su içmem çünkü zor bir süreç ama içsen iyi olur
Bsraylmzz Asd1298 seninle aynı haftayix benimde migde bulantim hazımsızlık oluyo yemek yemek canım istemiyo ama acikiyorum da sıcaklar fena su içiyorum bol bol
Asd1298 Bsraylmzz Benim de canım yemek yemek istemiyor düşünüyorum canım ne çekiyor diye hiçbişey bulamıyorum☺️ diyorum depresyonda falan mıyım neyim🤷🤦
Bsraylmzz Asd1298 aynen valla artık akraba olduk klozetle gece çok zorlanıyorum gitmeye agrilardan gidince de uyuyorum orda bı güzel😁