esmerrmm Gün icinde hangi abur cuburlari yiyorsunuz hamişler hadi itiraf edin 🤣 cidden hic yemiyen varmi 🤔
mom073 esmerrmm 16.haftadayim bu vakte kadar 1 defa cips yedim bir defa da soslu fıstık bunun dışında birsey yemedim bana yaramayan
rosatue gunesveguney ah kalbimden vurdun. Aylardır cips isteyip duruyorum. Zeytinyağında patates kızartmıştım cips niyetine 😂 doğurayım da hastane odasında yiyeceğim. Çantama koyacaklarım arasında hahaha
GKP22 gunesveguney şuan aynısını yapıyorum cips yerken okuyorum esmerrmm oğluşumla beraber cips yiyoruz sadece
gunesveguney rosatue ya kıyamam hahahahah ben çok kısıtlamıyorum kendimi normalde yemiyordum eşim paketi açınca içinden bir iki alıyordum ama bugğn moralim bozuk diye sinirden yedim 😂 çok tüketilmesi zararlıdır ama muhakkak bende dikkat ediyorum 🙈🙈🙈🙈
Gamzebrb Sarellem ayy bu aralar bende ona taktım çilekli olanını alıp yiyorum ama vicdansız bim 7 bucuk yapmış 😂😂😂
Nuran9395 Sarellem rulokat bnm vazgeçlmezm oldu vlla onu yiyince çocuk yernde durmuyo bide probis büskivi😀🙈
Suzannaz gunesveguney 12. Haftamdayım mide bulantım yüzüne hiçbirşey yiyemiyorum ne yemek ne avut cubur 😭
Melike esmerrmm Normalde abur cubur çok yerim ama hamileliğim boyunca pek yemedim. Nadiren oda kayınpederim çok ısrar eder meyve, aburcubur şunuda ye falan diye onu kırmamak için yerdim 😂 26 haftalık olduk 1 haftadır deli gibi tatlıya düştüm. Çikolata cips ne varsa yiyorum valla 🙊
Syma-ma esmerrmm sürekli yemiyorum annemlere gidince kardeslerimden görünce tirtikliyorum nefsimi koreltmek için 😁 onun dışında dondurma abur cubur sayilirsa yürüyüşte onu alıyorum bazen 😁
zhlgs Hamileliğin basından beri diyetteyim hem tansiyon hem insulin direnci. Doğum yapayım doktor artık yemek yiyebilrisin dediği an baklava yiyecem , bi de hamburger 🤗🙈 aylardır nefis terbiyesi yapıyorum
Glsmmm88 zhlgs ay bende aynı durumdayım insülin kullanıyorum hiç tuketmedim abur cubur vs doğumdan sonra yiyeceklerim aklımda sıralı 😁
Sltnaslnl eylusko tam diyordum ki benden 1 tane yok sanırım herşeye gömülen biri cıktı 😂 yanlız değilim sayende sağol 😂😂😂
Yavuzun-1annesi2 esmerrmm ben hiçç yemiyorum eşim çok kızıyor böyle abur cubur yememe kola bile içmeyiz tadı unuttum desem 🙄oglum var ona bile aldırmaz 😒sadece dondurma 😅😀
esmerrmm Yavuzun-1annesi2 benim esimde ilm basta karisirdi ama simdi karismiyor cunku napam bnde insanim canim cekiyor 😆 ama kolaya karisir 😁
Kodalailesi esmerrmm kızımda hiç yemezdim. Kahve dahi içmezdim çay falan içmedim o kadar sağlıklı beslendim ki yoğurt süt kaşar badem ceviz fındık et balık kuzum bi doğdu 2340 😂😂 36. Hafta da . Şimdi oğlumda canım ne istiyorsa onu yiyorum cips dondurma çikolata kek aklına ne gelirse hepsinden yiyorum
rosatue Kodalailesi benim de kilo alımım hızlı gittiği için doktorum pilav makarna patates hamur işi ağzına sürme dedi. 2 ayı geçti yemiyorum. Bebeğim 2 hafta önde gidiyordu. Şu an normal haftasında. Gerçekten bebeler sağlıklı beslenmeyle tosuncuk olmuyor. Teorinize katılıyorum 😂😂
-Eflatun- Kodalailesi her gün değil ama canım iatedigi vakit bakkaldan cips alıyorum yanında bir iki bişey oturup yiyiyorum ama sabah kahvaltımı güzel sağlıklı yapıyorum bunla kendimi avutuyorum ve 15+3de gittiğimde 150 Gr . Netten baktığımda ise 70-80 Gr olması gerektiği yazıyor kocam da diyo tosun geliyor 😂😂
Buket1906 Kodalailesi ahah aynı ben 😅 en sağlıklı şeylerden yedim muz dükkanı açardık yani o derece sonuç 2365 gram 😁
TugceSmile Valla hiç bir şey yemiyorum abur cubur olarak desem yeridir. çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen canım çok cips çekiyor😭 Sadece dondurma ve günde bir parça bitter çikolata yiyorum 😍
esmerrmm TugceSmile kiz nefsin körelicegi kadar yesen nolcakki doktora sorarsan belki musade eder sende insansin nefsin var sonucta 🤔
jasmin001 esmerrmm valla ben herşeyi yedim tüm abur cuburları bebegımde çok şükür sağlıklı doğdu. Luppoyla bıtırırdım günü