depsizoo Huzurmelegim_28 😂 Ben sürekli mhrs ye gire gire buldum 😂 yarın gitcem ki dün aldım ben randevuyu
Zeynepysn Melekmfgny benimde cok sis patliycak gibi aciyo yururken karnda kuculdu baya bide duzenlj sancm var acaba benimkidemi suyu azaldigi icin
Melekmfgny Zeynepysn evet olabilir su azalması çünkü birden şişmeye başladı benim sıvı kaybından dedi doktor aksatma istersen bi görün doktora cuma günü doğuma alabilir bebeğin haraketlerinde azalma olursa cumayı hiç bekleme dedi
Sblkrc Senem94 merhaba benım 32+5 de 1900 kg du doktorunuz 1 hafta geri benzeri birsey söyledimi acaba ?
Senem94 Sblkrc hayır haftasıyla uyumlu dedi. Bugünkü kontrolde 2650 gr dedi. 35+1 günlüksün ama bebek 35+5 dedi. 9 aydır ilk defa önde dedi 😅
Zeynepysn Melekmfgny cuma gunu benimde randevum var ins hayirlisiyla doguruum ya artk duzenli sancilara dayanamiyorm acilma olmadigi icn almiyo
Berram21 Elif-Handan01 doktor kilosuna ne dedi canm ben bugün gittim 34 hafta 2360 kilosu biraz az dedi
Elif-Handan01 Berram21 yok canım bana gayet iyi dedi ibternetten de bakıyorum gayet normal yani bence sende takma :) zaten kilo genetik bir şey istediğimzii yiyelim içelim
Berram21 Elif-Handan01 benim ilk kızımda gerçi biraz zayıf doğdu takilmiyordm ama 2 seferdir doktor zayıf çocuk flan diyor insanda strese giriyor ya çok sağol🤗