Elif-Handan01 depsizoo 34. Haftada gittim en son 2380 di 36 ya girdimm haftaya pazartesi kontrole gidicem 🙏🧿
Melekmfgny Fatmanurgulll benimde şişti suyun azaldığı için dedi doktor 36+2 deyiz suan ciğer geliştirici iğne vurdu cuma günü suni sancı veya sezeryanla doğuma alcak Allah yardımcımız olsun 🙏
Elif-Handan01 Fatmanurgulll muhakkak kontrole gitmelisin ve ayaklarını havaya kaldır uzan ayaklarına tuzlu su ya da buz koy ama bence muhakkak doktoruna görün
Sblkrc Senem94 merhaba benım 32+5 de 1900 kg du doktorunuz 1 hafta geri benzeri birsey söyledimi acaba ?
Zeynepysn Melekmfgny benimde cok sis patliycak gibi aciyo yururken karnda kuculdu baya bide duzenlj sancm var acaba benimkidemi suyu azaldigi icin
Berram21 Elif-Handan01 doktor kilosuna ne dedi canm ben bugün gittim 34 hafta 2360 kilosu biraz az dedi
Huzurmelegim_28 depsizoo 33+6 gittiğimde 2500 kilo idi şimdi bayramdan sonrasını bekliyorum ben gidene kadar 37 hafta olucakk ozmana bakalım kaç kilo olucakk
Huzurmelegim_28 depsizoo haftasıyla uyumlu dedi ozmann bi sorun yok dedii hep bi dönmüş götünü kendibi göstermiyor