elfmoom minipanda aynı markanın erkeni mi yoksa normali mi ? hoş normali var mı bilmiyorum bi bakayım hemen
Cyber elfmoom inşallah gönlüne göre olur ama bazen çatlatma iğnesinin etkisi 15. Güne kadar gidiyor.En güzeli 2 gün sonra kan vermen olur hem daha net görmüş olursun artış olmuşsa🙏
elfmoom Cyber çook teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻 perşembe sabahı kan vericem.. inşallah yükselmiş olur Rabbim yüzümüze güler 🙏🏻
Cananyildiz elfmoom umutlandrmk istemem ama 12. Güne gore 24 deger fzla geldi bana inşllah vardr yani ignenin etkisi 12. Günde 34 çıkacağını zannetmyrm
aslns33 elfmoom Bence de var 🙏 Ben iğnenin 10. Günü kan testi vermiştim 7 çıkmıştı. Sonra düştü zaten değer
elfmoom aslns33 gerçekten mi.. Allahım inşallah vardır Allahım size de sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah🥺 beklemek çok zor , Rabbim aratmasın kucağımızı boş bırakmasın
aslns33 elfmoom Amiin hepimize inşallahh 🙏🏻☺️ elinizde aynı marka test varsa yarın sabah koyulaşıp koyulaşmadiğını takip edebilirsiniz, ya da en güzeli Perşembe günü tekrar kan vermek. İnşallah vardır, ben öyle hissediyorum ☺️
EsrSvm elfmoom 2 kere çatlatma tedavisi oldum 2 iğnede de 10. Günden sonra etki kaybolmuştu canım ☺️ Ben gebelik olduğunu düşünüyorum 🌸
elfmoom aslns33 hissini yerimm 🥰🙏🏻 perşembe vericem erkenden :) inşallah vardır sağlıklı bi bebeğim olur Rabbimden başka isteğim yok
elfmoom Pelin-1 sonunun güzel olacağını bilsem günün hiç önemii yokkk:)))) saniyeler dakikalar geçmiyor resmen yahuu
Mom433 elfmoom 12.günde ben gebelik öğrendim valla 10.da çıkmadı 12.de bakmıştım geçen sene canım ama kaybettim o ayri mesele acele edip klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım halbuki ben 2 kere kendi kendime kaldım kendimi takip ettim 12.gün çıkan doğru demişlerdi bana o zaman gecen günde kimyasal yaşadım değerim bole cıktı sonra düştü 2 kat artsa die beklemiştim 13 e indi ama bu sendede öle olcak die bisey yok cnki burda çok baktım artıp sağlıklı ilerleyen olmuş doktor gerkesiz moral.bozmys bence
elfmoom Mom433 senin adına çok üzüldüm kuzum Rabbim bir an önce kucağımızı hayırlı evlatlarla doldursun🥰🙏🏻❤️🌸