Papatya2768 Hilalbasak bende 13 haftalık oldum. Cinsiyeti çok merak ediyorum geçen hafta bacak arası kapalı dediler. Mide bulantılarım iştahsızlık ve uyuma isteği biraz azaldı gibi. Kilo almadım yemek sonrası şişkinlik oluyor biraz karnım çıkıyor
Hilalbasak Papatya2768 allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canm masallah senin sıkıntilu surecin bitmek uzere sanirim darisi basima😄
Seross10 Hilalbasak adetime göre 12+4 haftalığım ama geç döllenme olduğu için 10+4 ultrason haftası😁😁 bende gelebilir miyim aranıza
Seross10 meltemonen aynı ben😁😁 göğüs hassasiyeti ve arada kasık bel ağrısı olmasa ultrason sallıyor dicem😁😁😁
Papatya2768 Cinsiyet tahmini yapılan var mı, bayram tatili giriyor nasıl geçicek zaman bilmiyorum. Doktorumun söyleyeceğini bilsem bu hafta gideceğim 😬😬
meltemonen Papatya2768 benimki belli canım 12 haftada öğrendim 🤗 ama hala cinsiyeti ben bilmiyorum :) doktora kağıda yazmasını rica ettim ablama verdim cinsiyet partisinde öğrencem nasipse ❤️
Serraa123 Papatya2768 Bana dün ikili taramada erkeğe benziyor dedi çıkıntı gibi bişey görmüş 16. Haftamda gittiğimde belli olucak net🥰💖
Papatya2768 Hilalbasak inş herkes zor günleri çabuk atlatır bir süre salçalı yemek yiyemedim bulantı yapmasın diye sonra zamanla azalıyor. Benim ultrasona göre 5 gün ilerdeymiş yani 14 oldum gibi. İnş sağlıkla hepimiz alırız kucağımıza evlatlarımızı
Papatya2768 meltemonen ya öylemi yapıyorlar bende hep anneler biliyor sanıyordum. Ben alsam o kağıdı bakmadan duramam ki çok sabırsızım 😂
Semanurozgan Hilalbasak şu an bende 10+3 um normalde geç döllenme olmuş yoksa 11+4 olmam gerekiyordu mide bulantısı üst sayfada iyi kötü yiyebildigim kadar yiyebiliyorum sütten tiksindim ceviz bile midemi bulandırıyor o derece baş dönmesi kasık ağrısı hala var Allah hamilelere kolaylık versin
Serraa123 Hilalbasak 12+1 iki hafta öncesine kadar sabah bulantılarım vardı ama geçti , sivilce bendede çok yoğun bir şekilde çıktı maalesef😩
Aybarsss Hilalbasak ñ Hilalbasak bi oglum(10) bi kizim(7) var onlarda hic qgri görmemiştim.. bu hamileligimin başından beri bel ağrısı çekiyorum…hamileligimden 2 ay önce 10 haftalik bi dusuk yaptım…ona bağlıyorum rahim toplamadan hamile kaldim diye ama çok değişik bi agri son aylarda napicam bilmiyorum..