egeninannesiiii MiracAlpinveUmutunAnnesi bizde Miraç Ege diye düşündük 💙💙 hayırlısıyla doğsun da ins 🙏🙏
Minik_kalplim_ Dilek_5 duru yada ipek olacak ama kararsızım 😀 sende bana fikrini belirt lütfen bi yardımcı ol 😁
hazaltolga1 Didemmmmm iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor ☺️ canım %90 Lavin Duru olacak 💖 kura çekelim dedik 5 kere falan denedik hepsinde Lavin Duruyu bulduk 😂 eşimde en çok Lavin Duruyu istiyordu zaten
Miniktosbaa Dilek_5 ORHAN GAZİ , ÇAĞDAŞ EGE, ÇAĞAN, ÇAĞLAR, BURHAN, MUHAMMET ALİ, ALİ KERİM, ÖMER ASAF, ASYA, NURDAN, FATMA SENA, 🌸 BURAY
Didemmmmm hazaltolga1 bende iyiyim çok şükür canım sıcaklarla cebelleşiyoRum 🙄 Güzel bir isim adıyla sağlıkla gelsin💕 inşallah 🙏
hazaltolga1 Didemmmmm sorma canım sıcaklar bir yana 🤭 yarın tetanoz aşım var benim ☺️ teşekkür ederiz inşallah 🤲🏻 Ali Uras napıyor detaylı ne zamandı
Didemmmmm hazaltolga1 Ali Uras iyi teyzesi birlikte büyüyoruz🙏💙 benim detaylı 28 temmuzda canım 24ünde covit aşısını. 2.dozunu olacağım. Tetanoz ağustos a kaldı benim. Göbüşün Büyüdü mü hissediyor musun