Bhrygz Sukranerolkaradag benim uç arkadasım dogum yaptıktan sonra derhal sigaraya başladılar hatta hamilelik sürecindr de içtiler.Üçünün bebeğide asla emmediler sigaradan ötürü süt olduğu halde.Hassas bir dönem ama ablanızla tatlı bir dille konuşun.Kokusu bile sinse meme reddine sebep oluyor.En azından bir iki gün içmeyerek denesin.Birde ablanızın meme kontrolüne gitmesine tavsiye ederim Allah korusun memede bir hastalık varsada bebek reddedebiliyor annenin memesini
Anneyim Sukranerolkaradag tahmin etmiş tim sigara kullandıgıni içime dogmuş sanırım birakmazsa SİGARAYI cocuk emmez hiç ve sütü kesilir mama vermek zorunda kalabilir maalesef
Edbanne Sukranerolkaradag şimdi mama verin alana kadar, iyice güçsüz düşmesin bebek, sarılık olursa o da zorlu bir süreç
Edbanne Sukranerolkaradag ablanın da psikolojisi farklı şu an. İçme deseniz inadına içer belki. Lohusalık garip bir durum. Anlayış göstermek lazım, daha kötüye gitmemesi için. Kolay gelsin. Geçmiş olsun.
Edbanne Sukranerolkaradag yok korkmayın, herkeste aynı olmuyor tepkiler. Onun hamilelik öncesinde sigara kullanıyor olması kötü olmuş. Ona sığınıyor şimdi. Eşinizle iletişiminiz iyi olsun, sinirinizi, lohusalığınızı ondan çıkarın 😊
Sukranerolkaradag Edbanne her lohusalı mı sinirli olur. Benim annemle kaynanam bir araya gelirse ben pencereden atlarım o sinirli o zaman 😱😱