Edabarakk_ Ben çarşafımın altına, ince pamuklu elbiselerim var onu giyiyorum eve gelene kadar terliyorum ama gündüzleri zorda kalmayınca çıkmıyorum akşam üzeri yürümek için falan çıkıyorum sadece .. evde oturduğum yerde terliyorum zaten 🙄
Yasemin_83 Beli lastikli bol kesim penye pantolon tarzı üstüne de bol bi tunik tabi tuniğin içinde sadece iç çamaşırı🙈 35 hafta olduk hala hamile pantolonu almadım o darlığa gelemem penyeler çok rahat oluyor
birkedilianne Irm_brk12 Hep dışarıdayım. Ferace, pamuklu keten yazlık elbiseler giyiyorum Ayağıma terlik ya da sandalet. İnce şallar. 🤗
Nuresra Irm_brk12 ayy dışarıyı geçtim evde ne giteceğimi şaşırıyorum bacım yaaa😂😂😂 tayt pantolon etek iç çamaşır bile darlatır oldu beniii nasıl geçecek bu aylar 😄😄😄
ozlmayktkrmm Irm_brk12 valla ben açık halimle sürekli elbiseler giydiğim halde darlanıyorum Allah szilere yardım etsin mümkün oldukça çıkmayın fenalaşırsınıx Allah korusun bu ara havalar fena
Betl Irm_brk12 bol penye pantolon üstüne bol şeyler giymeye çalışıyorum ama yok aman dün elbise bakmaya çıktım 10 da ama berbat sıcak tesettür elbise adına birşeyde bulamadım daha çok sinir oldum
annesinin_beybisi Betl lcw da çok güzel ince yazlık elbiseler var tesettür fiyatları bir tık pahalı 180 liradan başlıyor ama nette de öyle bu tarz elbise fiyatlari
Minnakkkk Irm_brk12 37. Haftadan selamlar 😀 yanıyorum kavruluyorum zora kalmadıkca cıkmıyorum eger cıkacak sam da daha serin saatleri tercih ediyorum beli lastikli bol penye ler giyiyorum ustten de tsört üstüne bol tunik giyip onunu acık bırakıyorum pamuklu şal ama cıkmamak tercihim oluyor genellikle 😀
aselnannesi Irm_brk12 daha çok artik bol elbiseler ve penye sal tercih ediyorum canim pantolon falan giymiyorum daha çok yakıyor birde eger çok acil bir isim yoksa 4 den sonra çıkmaya calisiyorum
annesinin_beybisi Irm_brk12 bol pantolon tişört üstüne ince ferace baş örtü de ne şal ne eşarp ikisi de yakıyor ince tülbent şeklinde eşarplar var onlardan takıyorum hamile değilim ama her türlü hava çok sıcak 😁
Betl annesinin_beybisi Sefamerve de daha uygun daha güzel şeyler mevcut. İlçede oturuyorum 2 tane Lw olmasına rağmen hamile adına hiç birşey yok kısa kısa kollu bol tişört var 1 çeşit 1 çeşitte eşofman pantalon arası alt giyim
btuban Irm_brk12 gündüz çıkamıyorum artık, geçen ay güneş çarptı hatta.. evde bile zor duruyorum sıcaktan rahatsız oluyorum klimadan rahatsız oluyorum, akşamları daha rahat oluyor
annesinin_beybisi Betl sefa merve de tabiki daha güzelleri uygunları var da sen dışarı çıktım birseu bulamadım deyince ben lcw ’yi tavsiye ettim gidip kendin deneyip alırsın belki diye ben de hep sefadan aliyorum
Seda_nrr Irm_brk12 elbise giyiyorum hep ama o bile fazla geliyor çıkmamak en iyisi oluyor 😂😂 zaten yürüyüş felan yasak biyere oturmaya gidersem anca