Baloncuk41 Haftadayız canta hazir büyük ölçüde; hasta bezi krem falan onların kargodan gelmesini bekliyorum kiyafetleri yikandi yerlesti yatagının korumalıkları babynesti falan yikanicak son haftalri bekliyorum toz olmasin diye o kadar baya hazırız 🤱 sağlıkla gelsin insallah yavrularımız 💕
Iremsude Akeb amin insallah sag salim ayni aci bende var ya belim agriyor oda bacagimi kastiriyor bu yuzden hareket kisitliligi cekiyorum
Iremsude ervacigimgeliyor bende belimde var o agri bacagima vuruyor bu seferde bacagim kasma yaptiriyor
Iremsude Meyracukurmaraz insallah sağlıkla zamaninda alin kucaginiza beklemesi cok zor geliyor bana hemen zaman gecsin kucagima almak istiyorum bende
3MelekAnnesi3 Iremsude bende 32+3 üm Eylül 5 sondu ama planlı sezeryan olunca 15 20 agustos arası dogum olcak 😊🤲
Iremsude 3MelekAnnesi3 hayırlısı insallah bakalim sag salim biz normal dusunduguzden tarih belli degil
Iremsude Happyasya amin amin insallah aynen oyle hem sonra da agirlasiliyir zor oluyor siz cok iyi yapmissiniz
Iremsude aylin08166 hazirlarsiniz insallah bende de olmustu o haftalarda antibiyotik tedavisi verdi yani 2 tane kaynama toz onunla atlattim cok sukur
Iremsude Asli_277 bende nedense oyle susunuyorum kendimiz icin acaba bu senenin bebekleri gununu beklemiycekmiki
Iremsude Brcnk yok bozmayin moralinizi siz cok guzel bir anne adayisiniz biliyorum kilo verilir saglik olsun
Iremsude Zeynepa04 zor oluyor ya bende bel agrisindan cok cekiyorum bide sicaktan sanki hic yemek yememisim gibi oluyot
patuli Iremsude 32+4 teyiz. Sıcağa bende çözüm bulamadım. Duşa girip çıkıyorum fayda etmiyor. 39. Haftada sezeryan dedi eğer erken gelmez ise. Ağustos 24-25 gibi planlarız dedi dr
seldaas Iremsude ben de tam 31 oldum bugün. Tahmini doğum tarihi 17 eylül ama burda yorumları okuyunca o kadar beklemez gibi