emiras59 Burcuburcuylz A101 e gelmişti 130 TL ye o zaman aldım Kiwi markasının kullananlar da memnundu 😊
Redpepper Lansinoh tekli elektrikli aldım geçen babymalda indirim vardı, gereklimi değilmi çok kişisel bir konu ben her ihtimale karşı aldım
xayssx Burcuburcuylz kiwi aldım beğenmezsem değişirim diye. Yorumları harikaydı çünkü geldii emziren bir ark denedim🙃 çekim gücü harikaa iade edip o kadar para vermeme hiç gerek kalmadı
xayssx Burcuburcuylz hiç sanmıyorumm denicek biri varsa etrafnzda içinize daha çabuk siner baktınız içinize sinmedi iadesi var zaten
Ssgndz Erken doğum yaptığım icin acil almak zorunda kaldım, mamajoo marka bayağı iyi sezaryen olduğum halde ilk anda bile süt geldi gögüslerimden ve bir sürü modu var gögsü yara yapmiyor🙏🏻
Pelooo Burcuburcuylz kiwi bence iyi değil aslında bence pompa iyi değil göğüslerim hala pompa deyince acıyo sütüm gelmedi kiwi yi kullandık çanim çok yandı belkide biz bilemedik kullanmayı
Ays0 Lansinoh manuel aldım ama şuan alacak olsam kiwi bakabilirdim tabii kullanmadım henüz yorum yapamıyorum